Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Evenementen

MG Car Club organiseert ongeveer 250 evenementen gedurende het jaar. De meeste evenementen vinden in de tien regio's plaats, maar ook op landelijk niveau wordt er een aantal, met name grotere, evenementen georganiseerd.

BCJ2011


Gedurende het voorjaar, de zomer en het najaar worden er in elke regio maandelijks toerritten georganiseerd. Al deze ritten in de mooiste streken van het land zijn gratis voor de leden van MG Car Club Holland. Leden zijn niet alleen welkom in hun eigen regio, maar ook in alle andere. Zij kunnen ook gratis deelnemen aan de maandelijkse ontmoetingsavonden. Informatie hieromtrent kan op de regio pagina's van deze site of in het maandblad MG-Nieuws gevonden worden.

Elke regio organiseert één maal per jaar een landelijke rit.

MG Car Club Holland organiseert één maal per jaar een Sportdag op het Midland Circuit te Lelystad en is aanwezig bij het Nationaal Oldtimer Festival en het British Race Festival te Zandvoort.

De Nieuwjaarsreceptie wordt elk jaar op de tweede zondag van het jaar gehouden op de MG informatie- en onderdelendag in Houten. In juni organiseert de club de British Autojumble. MG Car Club Holland is jaarlijks ook aanwezig op de British Cars & Lifestyle te Rosmalen.

Een jaarlijks terugkerende traditie is de Octagon Tour. Een tweedaags rij-weekend door de mooiste streken van ons land waar elk jaar honderden teams aan deelnemen.

Kortom, er is zoveel te doen dat je je geen enkel weekend hoeft te vervelen.

Elk weekend is een MG-Weekend!

This is Sliced Diazo Plone Theme