Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Sportdag op het Midland Circuit zaterdag 30 maart 2019

De hele dag hebben we de beschikking over het Midland Circuit in Lelystad
Wanneer 30-03-2019
van 08:30 tot 17:00
Waar Lelystad
Naam
Telefoonnummer 06-53294704
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Op het banenstelsel van twee ovals en de verbindingsstukken hiervan zetten we 's morgens en 's middags aparte slalomparcoursen uit. Er wordt gereden in verschillende klassen, waarvan de indeling afhankelijk is van de typen auto's die aangemeld worden. Doordat er individueel gestart wordt zijn aanrijdingen tussen de deelnemers uitgesloten. Zowel op het ochtend- als het middagparcours kan iedere deelnemer 6 starts maken. De tijden worden electronisch gemeten op 1/1000 seconde nauwkeurig, waarna a.d.h.v. de behaalde plaatsen aan het eind van de dag een totaalklassement wordt opgemaakt en de bekers uitgereikt. Deelname is voor MGCC-leden gratis, doch uitsluitend indien u zich via onderstaand formulier heeft ingeschreven.

Het Midland Circuit bereik je door op de N302 Harderwijk – Lelystad voorbij het vliegveld Links de afslag Anthony Fokkerweg te nemen en vervolgens de Talingweg.

 Neem gerust supporters mee, want de kantine met 60 plaatsen is de gehele dag geopend en bovendien zijn er nog tribunes met 1500 plaatsen en de toegang is gratis.

We hopen natuurlijk op mooi weer zo vroeg in het jaar, maar de ervaring leert dat regen ook spectaculair is.

Nieuw dit jaar is dat we in samenwerking met de jeugdcommissie na afloop van de wedstrijd jeugd en aspirant-leden de mogelijkheid bieden om een taxirit over het parcours te maken. Hiervoor hebben we natuurlijk wel jullie medewerking nodig. Ben je bereid om met een passagier nog een paar extra rondjes over het parcours te maken, dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.

 

**** Inschrijfformulier ****

Inlichtingen :

Tom Blok,

Sportcommissaris,

06-53294704 

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme