Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Midzomernachtrit, 20 juni (Jacques Telgenkamp en Joan van Houwelingen)

"Sturen bij de Buren"

Met een tweetal heel aardige ritervaringen bij Regio Zeeland/West-Brabant eerder dit voorjaar, besloten we na digitale aanmelding, zaterdag 20 juni af te reizen naar Restaurant “ De Vierbannen”, in Ouwerkerk, gelegen naast het Watersnoodmuseum. Daar werden we met koffie hartelijk ontvangen door de uitzetters van deze rit Jack & Joan.

Al snel gingen de verhalen over het in juni gehouden, Event of The Year,  Beekse Bergen te Hilvarenbeek, waar zo’n 450 nationale- en internationale MG- liefhebbers een onvergetelijke “week” hadden.
Voor deze avond  stond een Midzomernachtrit op het programma met een niet gegarandeerde zonsondergang om 22.05u  (althans zichtbaar natuurlijk).  Vanuit het “Oliegeultje”  bij het haventje van Burghsluis was dit te aanschouwen.
Terwijl het graan op de akkers zijn best deed korrels te vormen, de aardappelen ondergronds drukdoende knollen formeerden, trok een stoet(je) van 11 MG’s ( oh nee, 1 ervan was een Toyota MR2 ) door het prachtige land van  Schouwen-Duive(lse)land, om rond de klok van 23.30 uur af te meren bij de mini-camping van de fam. Jonker. Hier werden we gastvrij onthaald met soep, broodjes en andere versnaperingen. Voldaan en zeer tevreden over dit “sturen bij de buren” waren we toch pas heel laat weer thuis in Oud-Beijerland.
Uitzetters en gastheer/-vrouw heel erg bedankt.

Henny & Evert Reedijk, regio West

Midzomernachtrit.JPG

This is Sliced Diazo Plone Theme