Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Nieuwsbrief 5-2017 Regio Zeeland / West Brabant

Bergen op Zoom, 29 maart 2017.                                                   regionieuwsbrief 2017-05

 

Beste MG vrienden,

2017 Komt langzaam uit de winterslaap. Na de Krasse K(n)arrenrit (01/01), een Nieuwjaars- bijeenkomst (28/01) en een clubavond (17/02), is het al weer bijna april.

Om bepaalde redenen is de clubavond van 31 maart a.s. verplaatst naar 07 april. Het paas- bloemschikken voor de dames is, omdat er maar drie aanmeldingen waren, afgelast.

Maar wat wel doorgaat is de heer K. de Regt van de KNAC, die bereid is gevonden om op de clubavond van vrijdag 07 april het een en ander uit te leggen over car-verzekeringen. Kan geen kwaad om een opfrisbeurt te krijgen met al die binnen- en buitenlandse toertochten en reizen.

Ons teamlid (activiteiten) Ria Voss is vorige week geopereerd aan haar knie. Wij wensen haar een snel herstel toe en hopen dat ze gauw weer met de MG-tochten kan meedoen.

Men kan zich nu inschrijven voor de Openingsrit 2017 op 15 april. U ontvangt een digitale routebeschrijving voor TomTom of Garmin.Thuis is deze uit te printen. Als u alleen een papieren omschrijving van de rit wil, is deze op aanvraag per mail toe te zenden.

Er wordt gestart bij het clubhuis van Golfclub Reymerswael, Grensweg 21, 4411 ST Rilland en het eindpunt is bij Non Plus Ultra, Grindweg 2, 4634 PP Woensdrecht. Bij voldoende animo is er een aangepast MG-menu. (voor eigen rekening) De rit is ca. 115 km.

Aanmelden voor rit en aantal voor menu bij Jan Hellings (janhellings@home.nl). VOOR 11 APRIL

Op zondag 09 april is er de Landelijke rit Regio Oost-Brabant. Zie MG-Nieuws.

Zaterdag 22 april is er de sleutelmiddag bij garage Touw, Braamweg 10a, 4371 EN Koudekerke. Tevens is er een taxatie-expert van ZLD Expertise uit Goes. Er is nog plaats voor 2 MG’s om te taxeren.  Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Kosten € 90,00 incl. BTW. Als er nog bepaalde onderhouds-items bekeken moeten worden graag z.s.m. aan mij doorgeven.

Vrijdag 28 april is er geen clubavond.

15 t/m 19 Mei Midweek in Dalfsen. (Cees Verstaate) Maar deze is reeds volgeboekt

21 Mei MG Car & Coffee (Hans Dekkers en Peter Machielsen) Gegevens in volgende nieuwsbrief. Nodig MG rijders, die geen lid zijn van MGCCH, uit voor deze kennismaking rit.

Vrijdag 26 mei clubavond.Eenvoudige uitleg van verschillende kaartleessystemen voor toer- en sportritten door leden van de GAC de Krabbenrijders.

Zondag 14 mei Landelijke rit Regio Veluwezoom. Zie MG-Nieuws.

Zondag 04 juni voor de liefhebbers de 6 uren van Breda. (zie volgende blz.)

Zo zijn we weer een beetje op de hoogte voor de komende maand(-en).

Vriendelijke groeten,

Carlo van Gilse (regiocoördinator ZWB)

 

 

19e editie van de 6 Uren van Breda

Kijk voor meer gegevens op:  www.baronierijders.nl  

 

Beste rally-liefhebber,

We hebben de eerste echte warme dag al weer gehad en onze geliefde Triumph staat weer op de grond en is weer buiten geweest voor een 1e testritje. Van de week wordt de uitlijning nog gecontroleerd en dan is hij weer klaar voor hopelijk een lang seizoen.

De inschrijving voor de volgende 6 Uren op:

zondag 4 juni 2017.

loopt volop, maar we hebben nog plaatsen over. Zoals reeds eerder gemeld gaan we dit jaar weer een heel nieuw gebied in. Het organisatie team heeft de rit al gereden. Het is een mooie combi geworden met leuke puzzels, een heel mooi landelijk gebied en ook de doorrijders komen aan hun trekken. Voor allen dus wat.

De 19e editie van de 6 Uren van Breda kent voor het eerst 5 klassen. We gaan dit jaar ook beginners uitnodigen om mee te doen, wij introduceren een recreanten klasse. Kent U iemand die wel eens mee zou willen doen, maar de rally te moeilijk vindt? Stuur deze mail dan gerust door, zij kunnen vanaf u ook meedoen.

De indeling is in 2017:

Klassiek Sportklasse (auto's met bouwjaar tot 1 januari 1985)

Klassiek Toerklasse (auto's met bouwjaar tot 1 januari 1985)

Open Sportklasse (overige auto's)

Open Toerklasse (overige auto's)

Open recreanten klasse (alle auto’s)

We hopen dat jullie ook allemaal veel zin hebben in het nieuwe seizoen en wij willen jullie allemaal weer graag ontvangen om er samen een leuk autofeestje van te maken.

        www.baronierijders.nl

 Met sportieve groeten, 

 Jan Gerits , wedstrijdleider,   jan@baronierijders.nl· 

Diana Gerits, wedstrijdsecretariaat, diana@baronierijders.nl

Algemeen: www.baronierijders.nl

                                                                                                                

This is Sliced Diazo Plone Theme