Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Midweek 14-5-2018 regio ZWB

Cees en Rika Verstraate
Wanneer 14-05-2018 09:00 tot
18-05-2018 17:00
Waar Arcen
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Midweek 2018 Arcen

Ook in 2018 menen Rika en ondergetekende toch weer een midweek te gaan organiseren. Deze keer gaan we het eens in Midden-Limburg organiseren en hebben gekozen voor het mooie Arcen. We logeren in het centrum bij Hotel Arcen.  

De ervaring van vorig jaar heeft ons er toe aangezet om geen definitieve startlocatie te benoemen, maar die zal ergens tussen Roosendaal en Breda liggen. Daar wordt ieder ontvangen met het gebruikelijke kopje koffie of thee en ontvangst van de reisbescheiden. Van daaruit vertrekken we voor het eerste deel mogelijk over een stukje snelweg, waarna we zo snel mogelijk provinciale wegen gaan volgen. Onderweg kunnen we weer op een leuke locatie de lunch gebruiken, waarna we al toerend om ± 15.30 uur in Arcen arriveren, waar we met  de bekende Limburgse gastvrijheid en koffie / thee, met Limburgse traktatie ontvangen worden.

 

Op dinsdag 15 mei maken we een leuke toertocht met bezoek aan het Kloosterdorp Steyl, waar we een bezoek aan het Missiemuseum met de prachtige kloostertuinen brengen. In Steyl gebruiken we tevens de lunch in Brasserie ‘t Veerhoes.                                                            

Woensdag is de gebruikelijke dag voor jezelf ingepland. Op deze dag kan ieder voor zichzelf bepalen wat men doet, hiervoor is voldoende informatie in het hotel aanwezig.    

Voor de donderdag staat weer een gezamenlijke toertocht op het programma, die in de mooie omgeving van Arcen, met een veelheid van kastelen en pittoreske dorpjes gereden wordt.

Onderweg is tijd en ruimte om van leuke terrasjes, in de pittoreske plaatsjes te genieten.

Op vrijdag gaan we huiswaarts en regelen we weer een locatie waar we de lunch kunnen nuttigen waarna we allen weer naar onze eigen woonplaats rijden al dan niet gezamenlijk.

We logeren in het “Hotel Arcen” op basis van half pension met drie maal een driegangen- en één maal een viergangendiner op donderdag e.e.a. op een gevarieerde wijze speciaal voor ons gezelschap samengesteld. We verwachten dat alle deelnemers in een MG van alle mogelijke types deelnemen!

De prijs voor deze midweek bedraagt € 575,00 per koppel op basis van tweepersoonskamers. Het is inclusief koffie bij de start op maandag en de entree en lunch met koffie/thee op dinsdag. Exclusief de lunches op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag en de te nuttigen drankjes bij de diners.

Annuleringsverzekering dient u zelf in te voorzien. De inschrijving en betaling dient uiterlijk op 1 maart 2018 binnen te zijn. I.v.m. de reservering verzoeken wij om € 175,00 voor bovengenoemde datum over te maken op rekening  NL31ABNA04799 98 973 t.n.v. MG Automobiel Club Holland onder vermelding van Midweek Arcen. Het resterende bedrag van € 400,00 dient uiterlijk 30 april op hetzelfde rekeningnummer over gemaakt te zijn met dezelfde vermelding. De aanmelding dient per e-mail aan cerijaer@zeelandnet.nl  gedaan te worden met het aantal personen en type MG. Wees er tijdig bij om teleurstelling te voorkomen het aantal kamers is beperkt.

Op dit moment (27-11) zijn er nog 2 plaatsen beschikbaar.

Rika en Cees Verstraate.  

This is Sliced Diazo Plone Theme