Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regio-ZWB Midweek 13-5-2019 / 17-5-2019 Doesburg

Cees en Rika Verstraate
Wanneer 13-05-2019 09:00 tot
17-05-2019 17:00
Waar Doesburg
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Midweek Achterhoek,                           

Doesburg, 13 tot 17  mei 2019.                                                                               

 

We doen het ook in 2019 weer. Na de positieve reacties die we ook nu weer van de deelnemers mochten ontvangen, konden we het niet laten. We gaan deze keer naar de Achterhoek, waar we in Stadshotel Doesburg ons onderkomen voor deze week gepland hebben. Het ligt aan de boorden van de IJssel en vanaf het terras hebben daarover een mooi uitzicht.   

Het ziet er naar uit dat we ook deze keer weer als ontmoeting en startlocatie Breda kiezen. Daar wordt ieder ontvangen met het gebruikelijke kopje koffie of thee met iets lekkers en ontvangst van de reisbescheiden. Van daaruit vertrekken we voor het eerste deel mogelijk over een stukje snelweg, waarna we zo snel mogelijk provinciale wegen gaan volgen. Onderweg kunnen we weer op een leuke locatie de lunch gebruiken, waarna we al toerend om ± 15.30 uur in Doesburg arriveren, waar we met  koffie / thee, met een verse traktatie ontvangen worden.

Op dinsdag 14 mei maken we een leuke toertocht met bezoek aan het Nationaal onderduikmuseum, wat onderdak bied aan nog twee andere bezienswaardigheden. Ook zullen we ergens koffie met iets lekkers erbij nuttigen en voor de lunch wordt eveneens weer gezorgd.                                                            

Woensdag is de gebruikelijke dag voor jezelf ingepland. Op deze dag kan ieder voor zichzelf bepalen wat men doet, hiervoor is voldoende informatie in het hotel aanwezig.    

Voor de donderdag staat weer een gezamenlijke toertocht op het programma, die in de mooie omgeving van Doesburg en een stukje Veluwe zo om en nabij de 100 km, met een veelheid van mooie uitzichten en pittoreske dorpjes gereden wordt.

Onderweg is tijd en ruimte om van leuke terrasjes, in de pittoreske plaatsjes te genieten.

Op vrijdag gaan we huiswaarts en regelen we weer een locatie waar we eventueel de lunch kunnen nuttigen waarna we allen weer naar onze eigen woonplaats rijden al dan niet gezamenlijk.

We logeren in het “Stadshotel Doesburg” op basis van half pension met drie maal een driegangen- en één maal een viergangendiner op donderdag e.e.a. afwisselend uitgeserveerd en als buffet, met keuze uit vlees of vis. We verwachten dat alle deelnemers in een MG van alle mogelijke types deelnemen!                                                                                                             

De prijs voor deze midweek bedraagt € 585,00 per koppel op basis van tweepersoonskamers. Het is inclusief koffie bij de start op maandag en de entree en lunch met koffie/thee op dinsdag. Exclusief de lunches op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag en de te nuttigen drankjes bij de diners.

Annuleringsverzekering dient u zelf in te voorzien. De inschrijving en betaling dient uiterlijk op 1 maart 2019 binnen te zijn. I.v.m. de reservering verzoeken wij om € 185,00 voor bovengenoemde datum over te maken op rekening  NL31ABNA04799 98 973 t.n.v. MG Automobiel Club Holland onder vermelding van Midweek Doesburg. Het resterende bedrag van € 400,00 dient uiterlijk 30 april 2019 op hetzelfde rekeningnummer over gemaakt te zijn met dezelfde vermelding. De aanmelding dient per e-mail aan cerijaer@zeelandnet.nl  , door elk equipe persoonlijk, gedaan te worden met het aantal personen en type MG. Wees er tijdig bij om teleurstelling te voorkomen het aantal kamers is beperkt.

Rika en Cees Verstraate.  

This is Sliced Diazo Plone Theme