Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Goede doelen rit 18-8-2018 Vlissingen

Cees Verstraate en Frank Wiemans
Wanneer 18-08-2018
van 10:00 tot 16:00
Waar Vlissingen
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Goede doel rit regio.

Op 18 augustus staat onze goede doel rit gepland. De bedoeling daarvan is dat we met een grote variatie van MG types een toertje maken met een betalende passagier. Het gekozen goede doel is de NEDERLANDSE CYSTIC FIBROSIS STICHTING. Deze stichting doet onderzoek en ondersteunt patiënten die aan deze kwaal lijden. Deze kwaal is nog niet te genezen en de personen die daar aan lijden hebben een lage levensverwachting. Ze kunnen door middel van donorlongen wel ouder worden en een min of meer normaal leven leiden.

We hebben vergunning gekregen van de gemeente Vlissingen om daar te mogen starten vanaf de glooiing van Nederlands mooiste boulevard. De grote zeeschepen die b.v. onderweg zijn van of naar de haven van Antwerpen komen bijna op aanrakingsafstand voorbij varen. We hebben een korte route van ± 3,5 km uitgezet, waar we dan met onze betalende passagier, vertrekkend en finishend op deze schitterende locatie ook onze auto’s en club mogen promoten. De deelnemende autobezitters worden die dag van koffie / thee en een lunchpakket voorzien en hun bijdrage is het maken van het toertje met deze passagier.

Ook van bovengenoemde stichting zal er een informatiestand aanwezig zijn. We hebben al toezegging van aan paar andere merken klassiekers voor deelname en mogelijk een World War two armytruck die ingezet kan worden voor b.v. een grotere groep passagiers. We hopen dat we een twintigtal auto’s bij elkaar krijgen en deze op gepaste wijze kunnen showen en inzetten. Informatie bij Frank 0612637179 of Cees 0653225395.
Aanmelden via fawiemans@zeelandnet of cerijaer@zeelandnet.nl 

This is Sliced Diazo Plone Theme