Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regio West is uitgenodigd bij Classic Cars en Aeroplanes op Seppe 17 juni 2018

Op 16 en 17 juni is er op Seppe het event Classic Cars en Aeroplanes. Op zondag 17 juni gaan er vanuit de regio's West, Zeeland en Oost Brabant MG's rijden naar Seppe.
Wanneer 17-06-2018
van 10:00 tot 19:00
Waar Vliegveld Seppe (tussen Roosendaal en Breda)
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Op 16 en 17 juni staat Breda Internationaal Airport in het teken van klassiekers. Een groot aantal Classic Cars en klassieke vliegtuigen zijn voor het publiek te bezichtigen. Ook het museum op Seppe is te bezoeken. Het is een evenement met een geweldige uitstraling. Zie : http://cca-seppe.nl  De 3 regio's hopen voor zondag 17 juni op een grote deelname van leden van de MG Carclub. Een aankleding in "Goodwoodsfeer" wordt door de organisatie zeer op prijs gesteld. Op het terrein zijn er mogelijkheden voor een lunch, maar een zelf mee te brengen picknickmaand zal zeker bijdragen aan de sfeer! U kunt op elk gewenst tijdstip aankomen en weer vertrekken.

Let op! : Deelname kan alleen na een persoonlijke inschrijving bij de organisatie van Classic Cars en Aeroplanes! Voor bezoekers met een klassieker is deelname (max 2 pp) gratis! Als u bij "opmerkingen" < MGCarclub > invuld dan worden we zoveel mogelijk op de speciaal gereserveerde plaats op het terrein bij elkaar geplaatst.

Aanmelden zie: http://cca-seppe.nl

Voor de leden van de regio West is het mogelijk om eventueel samen naar Seppe te rijden.

U bent welkom vanaf 10.00 uur in  "T Stammineeke" Brabersweg 10, 3271 LD Mijnsheerenland en wij vertrekken om 11.00 uur om op circa 13.00 uur aan te komen op Seppe.

Wilt u zo vriendelijk zijn om aan te geven dat u met ons meerijdt (mail: roel.stassen@upcmail.nl) en vergeet niet de bevestiging van de toegang mee te nemen, anders komt u het vliegveld niet op!

This is Sliced Diazo Plone Theme