Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

14-09-2018 Thema clubavond bij Marcars in Velp

Zoals u ongetwijfeld gezien heeft, was het thema van de clubavond van 14 september nog niet bekend gemaakt. Maar nu wel; we gaan naar Marcars Unlimited in Velp.
Wanneer 14-09-2018
van 19:30 tot 22:00
Waar Velp, Zuider Parallelweg 50
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

We gaan een bezoek brengen aan Marcars Unlimited in Velp. Voor velen onder ons geen onbekende. In het verleden konden we hier op zaterdagochtend sleutelen aan onze bolides onder begeleiding van Marc. Dat was altijd een nuttige en gezellige tijdsbesteding, zo op de zaterdag.

We zijn vanaf 19.30 uur welkom. Marc zal ons een korte rondleiding geven, (de garage is niet zo heel groot), maar hij wil ons vooral graag het één en ander vertellen over het onderhoud van de auto. Natuurlijk is het leuk als dit aansluit bij uw behoefte en daarom vroeg hij ons hiervoor onderwerpen aan te dragen.

Marc wil graag weten op hoeveel belangstellenden hij kan rekenen, dus heeft u interesse stuur uiterlijk zondag 9 september even een mailtje naar de regioveluwezoom@mgcarclub.nl. Bij voorkeur met het onderwerp waarvoor u belangstelling heeft. Vragen aan Marc zijn ook welkom.

We hopen u te zien op vrijdag 14 september bij:

 

This is Sliced Diazo Plone Theme