Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regio Veluwezoom regiorit

Regio Veluwezoom regiorit op 25 augustus 2019
Wanneer 25-08-2019
van 11:00 tot 16:00
Waar Pannenkoekenrestaurant "Reuvershoeve"
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Beste MG carclub leden

Op 25 augustus a.s. nodigt regio Veluwezoom u uit voor een door de regio georganiseerde regiorit.

Startlokatie       : Pannenkoekenrestaurant “Reuvershoeve”

Adres                   : Zutphensestraat 19

Postcode            : 6971 JT

Plaats                   : Brummen

Rit  organisatie  : Ans en Reinier Hartgers

Ontvangst vanaf 11.00 uur Start vanaf 12.30 uur.

De regiorit zal u vanuit Brummen door de uiterwaarden van de IJssel richting veerpont leiden. Na het oversteken van de IJssel met de veerpont ( € 3.- ) kruist de rit het schilderachtige plaatsje Bronckhorst, ( de moeite van een bezichtiging waard). Vervolgens gaat de rit door landelijk gebied richting het zuidelijke deel van de achterhoek.

De rit bestaat uit 2 delen. Het eerste deel van de rit eindigt bij Kasteel Slangenburg alwaar u bij het koetshuis de mogelijkheid heeft de inwendige mens te bedienen ofwel de benen strekken en een bezoek kunt brengen aan de landgoed winkel waar vele streekproducten worden aangeboden.

In tegenstelling tot wat voor bezoekers van het kasteel niet gebruikelijk is biedt de beheerder u de mogelijkheid met uw MG de grachtbrug over te steken en te parkeren voor het Kasteel (Let wel Uitdrukkelijk op aanwijzing van de organisatie) alwaar u in de gelegenheid bent uw MG geparkeerd voor het kasteel op beeld vast te leggen.

 

De route beschrijving van het 2e deel van de rit incl. een korte briefing ca. 14.30 uur ontvangt u bij het koetshuis van het Landgoed Slangenburg alwaar u langs meerdere Gelderse landgoederen uw rit kunt vervolgen richting eindpunt Landgoed Ehzerwold in Almen.

De totale lengte van deze regiorit bedraagt ca. 80 km / 56 miles.

We rekenen weer op een goede opkomst en mooi weer. 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme