Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Extra informatie

Voor leden met een eigen inlogcode is hier extra informatie beschikbaar.
Versleten hubs zijn nog bruikbaar als hulpstuk
De vorige eigenaar van mijn MGB had nieuwe spaakwielen op oude versleten hubs gemonteerd. Daar heb ik mee rond gereden en dat heeft ervoor gezorgd dat de splines van de nieuwe wielen zijn ingeslagen. Hierdoor ontstaat speling en dat kan op de voorwielen gevaarlijk worden. Tip: Zet nooit een nieuw wiel op een versleten hub. Dat is zonde van het geld want het nieuwe wiel gaat er aan.
Jaarverslag 2014
Korte samenvatting van het clubjaar 2014 van de regio Veluwezoom
Bedrijfsbezoek Burgers Autopoetsbedrijf
Op 6 september hebben we een bezoek aan ’Autopoetsbedrijf Burgers’ te Arnhem gebracht. Lees hier het verslag van dit leerzame bedrijfsbezoek.
Verslag bespreking programma Veluwezoom 2014
De clubavond van 8 november 2013 is, zo als altijd in november, geheel gebruikt voor het invullen van het programma voor 2014. Lees hier het verslag van deze avond.
Bezoek Louwman automuseum
Als u affiniteit met auto's heeft is een bezoek aan het Louwman automuseum zeer aan te bevelen. De aantrekkelijke opzet laat u meer zien dan alleen auto's. Het museum is een beleving die tot ver in het buitenland wordt gewaardeerd.
Bedrijfsbezoek Imparts
Enige tijd geleden heeft Imparts een nieuw pand aan de Bonnetstraat 33, 6718 XN te Ede in gebruik genomen. Deze mooie nieuwe locatie met ruime showroom en goed geoutilleerde werkplaats is een bezoek zeker waard.
Bedrijfsbezoek CCI autointerrieurbekleding
Verslag van het bedrijfsbezoek dat we op zaterdag 9 maart hebben gebracht aan CCI Auto en Interieur bekleding te Ede.
Jaarverslag 2012
Samenvatting van het clubjaar van de regio Veluwezoom
Ardennenrit Repos du Linçon 2010
In mei hebben we de eerste Ardennenrit Repos du Linçon georganiseerd. Een verslag van de 3 daagse tour naar en door de Belgische Ardennen.
This is Sliced Diazo Plone Theme