Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Pinksterrit Regio Oost 21 mei

Klavertje-3-rit rond Winterswijk
Wanneer 21-05-2018
van 11:00 tot 17:00
Waar Fletcher hotel 'Frerikshof, Frerikshof 2, 7103 CA Winterswijk
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

 


 

Dit jaar rijden we een ‘Klavertje-3-rit’ rondom Winterswijk, gelegen in het oosten van de Gelderse Achterhoek. Een groot gedeelte grenst aan Duitsland. Rondom Winterswijk liggen 9 buurtschappen: Meddo, Huppel, Henxel, Ratum, Brinkheurne, Kotten, Woold, Miste en Corle. Als het goed is, doorkruisen we ze allemaal.

De drie routes zijn op verschillende manieren beschreven: normale aanwijzingen, bollletje-pijltje en foto’s. het maakt niet uit met welke route u begint, maar het is wel de bedoeling om ze alle 3 te rijden. Tussendoor komt u steeds terug bij het Fletcher hotel. Hier kan dan wat worden gedronken en/of gegeten en even worden gekletst met overige MG-leden.

Vanaf 11.00 uur bent u welkom bij het Fletcher hotel ‘Frerikshof, Frerikshof 2, 7103 CA Winterswijk.  De start is vanaf 12.00 uur. We verwachten dat rond 16.30 uur iedereen de drie routes gereden heeft en weer terug is bij het hotel.

Voorgaande jaren was deze formule een succes. We twijfelen er niet of dat wordt het dit jaar weer. Leuk om mee te rijden, dus kom allemaal op 2e Pinksterdag naar het Fletcher hotel in Winterswijk!

Lees hier de nieuwbrief

Meer informatie over dit agenda-item

This is Sliced Diazo Plone Theme