Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Landelijke Rit Regio Oost 14 oktober ´Over de grens´

Zondag 14 oktober organiseert Regio Oost de landelijke tourrit door Twente en Duitsland.
Wanneer 14-10-2018
van 12:00 tot 18:00
Waar Recreatiepark 'n Kaps, Tibsweg 2, 7651 KS Tubbergen
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal


 

 

 

 

 

 

 

De route is ongeveer 87 km. Door een mooi gedeelte van Twente rijden we naar de overkant van de rijksgrens Duitsland in. Via een mooie route keren we daarna weer terug naar de startlocatie in Tubbergen. Onderweg kunt u eventueel genieten van goede lunch- en drinkgelegenheden.

Vanaf 12.00 uur wordt u ontvangen bij Recreatiepark 'n Kaps, Tibsweg 2, 7651 KS Tubbergen (tel 0546 621378). Briefing met aansluitend start tourrit is om 13.00 uur. 

Na afloop van de rit is het mogelijk om op het recreatiepark in het restaurant 'De Troubadour' te eten. De eigenaar biedt de deelnemers een speciaal menu aan voor de gereduceerde prijs van € 12,-- pp. Uiteraard kan er ook gebruik worden gemaakt van de reguliere menukaart.

We hopen natuurlijk op mooi weer en een grote opkomst. Voor de meesten van ons waarschijnlijk de laatste keer dit jaar dat de MG uit de garage wordt gehaald. Wat is er dan mooier om nog één keer te genieten van al die fraaie herfstkleuren die we ongetwijfeld tijdens de rit zullen zien. Dus wat let u .... doe mee aan deze landelijke rit, uitgezet door het regio lid Frans Poelsma. 

Bekijk hier de landelijke uitnodiging in het MG-blad.

Niet vergeten uw grenspapieren (groene kaart, ID-bewijs of paspoort) mee te nemen!

Meer informatie over dit agenda-item

This is Sliced Diazo Plone Theme