Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Ladies Day 20 mei 2017 Regio Oost (is verzet naar 9 juni 2018)

De Ladies Day van dit jaar moet helaas worden uitgesteld i.v.m. de Octagon. Nieuwe datum: zaterdag 9 juni 2018.
Wanneer 20-05-2017
van 10:00 tot 18:00
Waar Hammerhof Raalte
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Dit jaar zou de Ladies Day worden georganiseerd door Brigitte Brama en Jenny Sanderman. Een keer geen stad bezoeken maar een bezoek aan Hammerhof in Raalte.

Hammerhof is een kleinschalige likeur- en wijnmakerij. Elk jaar worden er de heerlijkste smaken honing, likeuren en wijnen geproduceerd door imker en likeur- en wijnmeester Ben Kogelman. 

Naast het maken van Sallandse streekproducten, is Hammerhof ook een mooi stukje natuur waar je helemaal bij kunt komen. Geniet van de waterplas en de knusse zitjes die Hammerhof rijk is. Bekijk de zachtaardige Carnica bijen in de bijenstal, of ontdek welke bloemen en planten er in de wilde bloemenweide groeien.

Op deze locatie zouden wij met de MG-dames een workshop likeur maken gaan volgen, met daarbij ook nog een High Tea (of koffie) en een natuurexcursie door de tuin. Kijk hier eens voor een sfeerimpressie.

Helaas gooit de Octagon roet in het eten en een nieuwe datum is niet snel gevonden. Volgend jaar mei zijn er ook veel activiteiten. In overleg met Brigitte en Jenny is dan ook besloten de Ladies Day te verzetten naar:

Zaterdag 9 juni 2018

Noteren jullie deze datum al vast in je agenda? We hopen dan op een grote opkomst. Minimaal 15 dames, anders gaat de workshop niet door. Komen we niet aan dit aantal, dan is het mogelijk om dochter / vriendin / kennis mee te nemen.

Meer informatie over dit agenda-item

This is Sliced Diazo Plone Theme