Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Bezoek Louwman museum Den Haag - Regio Oost

Zaterdag 27 oktober brengen we een bezoek aan het prachtige museum Louwman in Den Haag. Aanmelden via mail !
Wanneer 27-10-2018
van 00:00 tot 00:00
Waar Herberg De Pot, Potdijk 9, 7475 SL Markelo
Naam
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal


 

 

 

 

 

 

 

 

 

De clubavonden bij Regio Oost zijn i.v.m. te weinig animo geschrapt. Het bestuur heeft beloofd zich te gaan buigen over alternatieve, gezellige bijeenkomsten. Vandaar dit idee voor een bezoek aan het Louwman museum in Den Haag.

De collectie van het Louwman museum bestaat uit ruim 250 antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als een van de mooiste ter wereld. Het is een privécollectie, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman. De collectie is ondergebracht in een prachtig gebouw, ontworpen door de Amerikaanse architect Michael Graves.
Via een zoekmachine op de site van Louwman, kunt u alvast een blik werpen op de collectie.


 

 

Het museum is niet alleen interessant voor mannen, maar voor dames is het ook een bijzonder leuk uitstapje. De collectie staat werkelijk prachtig uitgestald en op een bijzonder ‘dorpspleintje’ uit vervlogen jaren met oude winkeltjes, kun je heerlijk genieten van een kopje koffie met wat lekkers.

Het bezoek staat gepland voor zaterdag 27 oktober 2018. Bij Herberg ‘De Pot’ verzamelen we en rijden met eigen auto’s naar Den Haag. De exacte tijd is nog niet bekend, maar het bestuur wil eerst graag weten of voor dit uitje belangstelling is. Daarom vragen u zich via de mail regiooost@mgcarclub.nl  aan te melden. Dit mag direct, maar uiterlijk tot 12 oktober as.

We rijden gezamenlijk. Benzinekosten worden onderling verrekend. De entree van het museum betaald ieder voor zich. In de agenda van de postcodeloterij staat een kortingsbon en de museum jaarkaart is geldig.

We hopen op veel deelnemers, van zowel de heren als de dames!


 

 

Meer informatie over dit agenda-item

This is Sliced Diazo Plone Theme