Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

2de Nieuwsbrief Jubilileum 25 jaar Regio Oost Brabant

Op 3 september viert de regio Oost Brabant haar 25 jarig jubileum. Het programma met een rit die eindigd met feestelijke Pick-nick zal worden gepresenteerd tijdens "Cars & Coffee" op 3 juli in de Engelse Sleutel te Engelen.

 

2de Jubileum Nieuwsbrief regio Oost Brabant MGCC Holland.

Beste Leden, Zoals beloofd zullen wij U maandelijks informeren over de voortgang en ontwikkelingen inzake ons jubileumfeest op 3 september. Wij hopen het complete programma klaar te hebben op zondag 2 juli.

Op zondag 2 juli organiseert de regio in samenwerking met de vrijwilligers van de Engelse Sleutel een zgn. “Cars & Coffee”. Op deze dag rekenen wij op mooi weer zodat we onder het genot van ’n kopje koffie en wat lekkers lekker buiten kunnen zitten. Locatie en tijd: De Engelse sleutel , De Beemt 1, 5221 AD Engelen, van 11.00 tot +/- 15.00 uur.

Tijdens deze “Cars en Coffee” zal namens de organisatiecommissie “25 jaar Regio Oost Brabant” door de regiocoördinator het Jubileumprogramma voor 3 september worden gepresenteerd.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen die leden die afgelopen winter een (forse) aanpassing, restauratie en/of andere noviteit aan de MG hebben aangebracht of deze gewoon mooi gepoetst hebben deze op ons voorterrein showen. (graag vooraf even melden).

Voorts is er voor de dames een Workshop in het maken van een typisch Engelse gerechten; “de Pie’s”. De workshop wordt verzorgt door Ron Deetman. Deze workshop start om 11.30 uur en eindigt om +/- 12.30uur.

Aanmelden voor “Cars en Coffee” is niet nodig wel voor deelname aan de Workshop “Pie’s”  Dit kan voor 25 juni via email: regiooostbrabant@mgcarclub.nl of 06-12595052

Verder kunnen wij melden dat er verschillende regiobedrijven zijn aangeschreven voor medesponsoring van dit jubileum. De volgende bedrijven hebben spontaan hun medewerking toegezegd:

ABS  Autoschade Bedrijf, Den Bosch.

Loco Classic Car Parts Oirschot

Damen en Kroes Boxtel

Lex Classics Waalwijk

E & R Classics Waalwijk

British Sports Cars Eindhoven

123 Ignition Conversies/ Hebels Eindhoven

Noteer 2 juli en 3 september in Uw agenda !! Volgende Nieuwsbrief volgt in medio juni

2017-05-24 Feestcie;  Marius Erven Jan Wijnen.

 

This is Sliced Diazo Plone Theme