Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regio OB. Technische Clubdag op 24 maart 2018 in de Engelse Sleutel

Het thema van deze technische Clubdag is "verlichting". Echter het thema "Verlichting" zal een kleinere rol spelen dan aanvankelijk bedacht. In de ochtend is een demonstratie van de olieversterker TSL Daarna het vervolg van het programma met o.a. een testdrive met een heuse MG X power . Ook voor de dames is er een speciaal programma met een bezoek aan het "Monument van Riel" te Heukelom. Het herenprogramma is volgeboekt!
Wanneer 24-03-2018
van 10:00 tot 15:00
Waar De Engelse Sleutel De Beemd 1 5221 EG Engelen
Deelnemers leden en aspirantleden MGCC
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

24 maart Technische Club dag in Hobbygarage “De Engelse Sleutel”

De Engelse Sleutel De Beemd 1 5221 EG Engelen.  Er is een dames en herenprogramma.

Het damesprogramma is een excursie naar het “Monument van Riel”

10.00 uur Ontvangst dames en heren in De Engelse Sleutel.

Dames vertrekken naar het "Monument van Riel" (carpool) (zie damesprogramma).

Het herenprogramma thema "Verlichting".

Er zullen een aantal zaken getoond worden zoals hoe u de nachtverlichting van de klokken van uw klassieke MG op eenvoudige wijze kunt verbeteren, Er is informatie over een verbeterd type lamp om van een aantal MG’s de lichtopbrengst van de koplampen te verhogen. De MG van Han van Gemert is te bewonderen  om ons te laten zien op welke creatieve wijze deze is uitgerust met “verstopte verstralers”! Ook Rob de Joode zal ons informeren en laten zien hoe zijn MGB speciaal is toegerust op het gebied van verlichting.  

10.30 uur Technische presentatie,

Omstreeks 10.30 uur zal Remco Lablans van Handelsondernemeing LA RE uit Houten een presentatie verzorgen over de olieversterker T.S.L. Remco zal ons in een zware praktijktest laten zien welke zeer bijzondere smeereigenschappen dit product heeft. Ook wordt gedemonstreerd hoe TSL in verhouding tot andere producten zijn werk doet. Dit product is een vloeistof welke als additief aan u motorolie kan worden toegevoegd. Met als resultaten: minder slijtage, minder bijgeluiden bij koude start, verminderd tikkend geluid van hydraulische klepstoters of een jankende cardan. Het is toepasbaar in de motor en in de vernellingsbak en cardan. Van het product TSL zijn ook meerdere aanvullende producten verkrijgbaar.

Zie;  www.lare.nl  

12.00 uur Een heerlijke lunch.

12.30 uur Afstellen koplampen.

In het middagprogramma is er een mogelijkheid om de koplampen van uw klassieke MG op hoogte te laten stellen. Er is hiervoor een origineel Hella-afstelapparaat beschikbaar. Dick Schute staat klaar om de koplamphoogte van uw MG aan een nader onderzoek te onderwerpen en precies af te stellen. Maximaal 5 MG's!  Graag vooraf aanmelden bij regio coördinator.

Race-vaardigheid?

Na de lunch is er voor de liefhebbers een mogelijkheid om je even Max Verstappen te voelen. In de Engelse Sleutel is met een Racesimulator een prachtige opstelling gemaakt waarin u in een MG X Power Racer uw prestaties op het gebied van circuitrijden kunt uit testen! Voor diegene die de snelste rondetijd op het circuit Monza laat zien is natuurlijk een prijs te verdienen. Op groot scherm kunnen we van elkaars "prestaties" genieten!

Kofferbakverkoop.

Hebt u nog enige onderdelen of gereedschappen te koop breng deze dan mee. Zoals gebruikelijk is er weer een verkoop/bied tafel en rek ingericht.

Het programma eindigt omstreeks 15.00 uur.

Het damesprogramma:

De dames worden tussen 10.00 en 10.30 uur verwacht in De Engelse Sleutel. Om 10.30 vertrekken wij naar het "Monument van Riel" Laag Heukelomseweg 1 Heukelom. Daar worden wij ontvangen met koffie en appeltaart. Hierna volgt een rondleiding met uitleg door het bijzondere pand. Na afloop van de rondleiding is er voor de liefhebbers nog een glaasje wijn.

De kosten voor de rondleiding en de consumpties zijn 15,00 euro per persoon. Na dit bezoek gaan wij lunchen bij "Mie Pieters" Laag Heukelomseweg 13 Heukelom. De lunch is een vrije keuze van de kaart en voor eigen rekening. Daarna vertrekken we naar De Engelse Sleutel. Aankomst omstreeks 15.00 uur.

Graag horen wie van de dames er wil rijden. Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er 4 of 5 auto’s nodig.

Namens Marius en Tiny Erven en alle vrijwilligers van de Engelse Sleutel wil ik u graag welkom heten bij deze clubdag

Aanmelden voor het herenprogramma is niet meer mogelijk. De Clubdag voor het herenprogramma is volgeboekt!! Aanmelden voor het damesprogramma’s is nog beperkt mogelijk (enkele plaatsen) bij: regiooostbrabant@mgcarclub.nl    06-12595052

 Jan Wijnen regio coördinator.

Maart 2018/JW/

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme