Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regio Oost Brabant is uitgenodigd bij Classic Cars en Aeroplanes op Seppe 17 juni

Op 16 en 17 juni is er op Seppe het event Classic Cars en Aeroplanes. Op zondag 17 juni gaan er vanuit de regio's West, Zeeland en Oost Brabant MG's rijden naar Seppe.
Wanneer 17-06-2018
van 12:00 tot 17:30
Waar Vliegveld Seppe (tussen Roosendaal en Breda)
Deelnemers Leden en aspirantleden MGCC
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Op 16 en 17 juni staat Breda Internationaal Airport in het teken van klassiekers. Een groot aantal Classic Cars en klassieke vliegtuigen zijn voor het publiek te bezichtigen. Ook het museum op Seppe is te bezoeken. Het is een evenement met een geweldige uitstraling. Zie : http://cca-seppe.nl  De 3 regio's hopen voor zondag 17 juni op een grote deelname van leden van de MG Carclub. Een aankleding in "Goodwoodsfeer" wordt door de organisatie zeer op prijs gesteld. Op het terrein zijn er mogelijkheden voor een lunch, maar een zelf mee te brengen picknickmaand zal zeker bijdragen aan de sfeer! U kunt op elk gewenst tijdstip aankomen en weer vertrekken.

Let op: Deelname kan alleen na een persoonlijke inschrijving bij de organisatie van Classic Cars en Aeroplanes! Voor bezoekers met een klassieker is deelname (max 2 pp) gratis! Als u bij "opmerkingen" < MGCarclub > invuld dan worden we zoveel mogelijk op de speciaal gereserveerde plaats op het terrein bij elkaar geplaatst.

Aanmelden zie: http://cca-seppe.nl

Voor de leden van de regio Oost Brabant is het mogelijk om eventueel samen naar Seppe te rijden. We verzamelen dan om 12.00 uur bij een nog nader te bepalen plaats. De plaats van samenkomst en het tijdstip van rijden wordt besproken en besloten op de clubavond van mei.

 

This is Sliced Diazo Plone Theme