Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regio Oost Brabant gaat samen naar de Landelijke rit van regio Zuid. (12 aug. o.v)

Vanaf een nog nader te bepalen startplaats rijden we samen met een aardige rit binnendoor naar het startpunt van de landelijke rit van de regio Zuid. Afhankelijk van de belangstelling wordt een weekend met verblijf gepland.
Wanneer 12-08-2017 10:00 tot
13-08-2017 16:00
Waar Nog nader te bepalen nabij regio-grens
Deelnemers Leden en aspirantleden MGCC
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

In de afgelopen jaren is gebleken dat vele regioleden van Oost Brabant naar het Zuiden af reizen om deel te nemen aan de Landelijke rit van onze buren; de regio Zuid. Op zondag 13 augustus is de de regio Zuid aan de beurt om de landelijke rit uit te zetten. Omdat onze regio voor augustus geen rit op de planning heeft zal op 'n clubavond geinventariseerd worden of er belangstelling is om op de zaterdag 12 samen naar een hotelaccomodatie in de buurt van de startplaats te rijden. Het startpunt van de Landelijke rit Zuid is vanuit hun regiolokatie "Bij de Meulen" (Zie regio Zuid) Aanmelden voor deelneme aan de rit dient u te doen bij regio Zuid. (Zie uitnodiging van regio Zuid in MG nieuws van augustus

Intussen is er reeds door enkele regioleden een inititiatief voor een verblijfslocatie vanaf zaterdag genomen. Nadere informatie hierover kunt u inwinnen bij de regiocoordinator.

This is Sliced Diazo Plone Theme