Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regio Oost Brabant doet mee met de Marque of Friendshiptour Zeeland 14/16 juni 2019

Ieder jaar organiseert de regio Midden in samenwerking met andere regio's een driedaagse tour in een ander deel van ons land. Dit jaar is de bestemming Zeeland. Deelname aan de MOF tour staat open voor alle leden van de MGCC Holland.
Wanneer 14-06-2019 09:00 tot
16-06-2019 10:00
Waar t Buytenhuys in Rijsbergen
Deelnemers Leden en aspirantleden MGCC
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Naast de broemde Deltawerken kennen we Zeeland natuurlijk vooral van strand, van Blof, mosselen. oesters, Oosterscheldekreeft, de boterbabbelaar en "geen cent teveel hoor!" maar Zeeland heeft veel meer te bieden zoals onze gastheren van de regio Zeeland/West Brabant ons graag willen laten zien. De regio Midden nodigen jullie dan ook graag uit om met ons mee te gaan naar Zeeland. De Marque of Friendship 2019 zal plaatsvinden van vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni.

De start is vanuit de regio Midden in Rijsbergen. Voor deelnemers vanuit de regio Oost Brabant zal er natuurlijk ook een alternatieve startplaats mogelijk zijn. Meer informatie hierover volgt z.s.m.

Voor het volledige programma, de prijzen enz.  verwijzen wij u graag naar de regiopagina van regio Midden. Hier vindt u ook alle gegevens om in te schrijven.

Voor meer informatie kunt mailen of bellen naar Hans van Egmond   (coordinator regio Midden)           

(email < hansvanegmond2018@outlook.com >      tel: 06- 24211897   

of naar Michel de Jonge (email:  <  mdejonge27@casema.nl >  tel: 06-83991230

Let op: De regio Midden heeft een optie op 20 kamers in het Golden Tulip StrandhotelWestduin te Koudekerke genomen. Deze zijn er inmiddels allen gereserveerd. Er is nog een extra mogelijkheid gezocht en gevonden. Meer info zie site Regio Midden. M.a.w. snel inschrijven is aan te bevelen!

 

This is Sliced Diazo Plone Theme