Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regio Oost Brabant Clubavond Ladiesnight 16 november

Voor een clubavond "Ladiesnight" bepalen de dames het thema. Op de clubavond van oktober zijn de ideeen besproken en op basis daarvan is gekozen voor een Workshop Kerstkrans en een Workshop Ringen of Hangers maken. Let op! De clubavond start om 19.30 uur. Aanmelden voor 14 november is noodzakelijk
Wanneer 16-11-2018
van 19:30 tot 22:30
Waar De Stapperij Spoordonkseweg 80 KE Oirschot 0499-573671 www.stapperij.nl
Deelnemers leden en aspirant leden MGCC
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Bij aanmelding maakt u een keuze voor een van beide workshops:

Workshop Kerstkrans maken.

Er wordt vooraf een instructiefilmpje vertoont. Daarna gaan we samen aan de slag. Door de regio wordt gezorgd voor de basismaterialen; tafelbescherming, enkele voorbeelden, een krans (diam. 40 cm) van stro, binddraad, diverse soorten takken groen, krammen en lijmpistool. Zelf zorgt u voor gepaste kleding of schort, een snoeischaartje of tangetje. U kunt natuurlijk ook meebrengen kleine decoraties om aan de krans te bevestigen.

De kostprijs voor het basis materiaal is voorlopig begroot op max. 15 euro per krans.

Workshop Ringen of Hangers maken.

De workshop wordt verzorgt door Inge van de Westelaken. Zij zal de deelnemers helpen om met draad mooie sierraden te maken.  Het basismateriaal bestaat uit zilverkleurige draad. U kunt hierbij kiezen voor het maken van 1 ring en 1 hanger, of 2 ringen. De kosten voor deze 2 sierraden zijn 17,50 euro. Zie voor meer informatie:  www.creadinges.nl  Hierop zijn voorbeelden van deze sierraden te zien.

Deelname aan een van beide workshops kan alleen door u voor 14 november aan te melden bij de regiocoordinator.

This is Sliced Diazo Plone Theme