Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regio Oost Brabant Clubavond 19 oktober. MG quiz

Op deze clubavond is er een MG Quiz. Henk en Niesje de Haas van de regio West zullen op deze avond uw parate kennis over het merk MG maar ook over andere zaken met een aantal bijzondere vragen testen. Natuurlijk zijn er leuke prijzen te verdienen!
Wanneer 19-10-2018
van 20:00 tot 22:30
Waar De Stapperij Spoordonkseweg 80 KE Oirschot 0499-573671 www.stapperij.nl
Deelnemers Leden en aspirantleden MGCC
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Clubavond Oost Brabant MG Quiz

Nog maar een paar weken en dan kunnen wij in onze vertrouwde thuisbasis “ De Stapperij”  de Nederlandse variant van de Ierse Quiznight spelen.

Speciaal voor deze avond hebben wij Henk en Niesje de Haas van Regio West te gast, die deze quiz al een aantal malen, niet alleen in eigen regio, maar inmiddels ook bij andere regio’s,  hebben georganiseerd.

Lees de krant, volg het nieuws, bekijk de actualiteitenprogramma,s op de beeldbuis, twitter erop los, scan het internet op die bijzondere dingen, die wellicht gevraagd gaan worden en een blik in de atlas is ook nooit weg

Vorm op 19 oktober  teams van 4 personen om de vragen, die een algemeen, politiek dan wel geografisch karakter kunnen hebben of die vragen, die uw quizmaster heeft bedacht,  te beantwoorden om de fel begeerde prijzen in de wacht te slepen, om nog maar te zwijgen over de eeuwige roem.

Uiteraard zijn vragen over ons geliefd merk niet uitgesloten en zullen er ook wat vragen over muziek gaan

Het zal duidelijk zijn, dat gebruik van alle vormen van communicatiemiddelen  in ons speelhol ten strengste verboden zal zijn en de encyclopedie mag ook thuis blijven. Spieken wordt oogluikend toegestaan, maar of uw tegenstanders hiermee blij zullen zijn……..

 

Maar  bedenk altijd--- 

EEN GEK KAN ALTIJD MEER VRAGEN, DAN TIEN WIJZEN KUNNEN BEANTWOORDEN.

This is Sliced Diazo Plone Theme