Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regio Oost Brabant 19 april "Speciale rit" voor vakantiegangers in Woldersven"

Op donderdag 19 april rijden een aantal leden van de regio Oost Brabant weer een speciale recreatierit voor de bewoners van "Woldersven" te Waalre. Woldersven is een speciaal aangepast huis waar bewoners van een verpleeghuis te Valkenswaard tijdelijk verblijven voor hun vakantie. We zijn op zoek naar 15 MG's. (Aantal MG"s is bereikt!)
Wanneer 19-04-2018
van 13:00 tot 17:00
Waar Woldersven Koningin Julianalaan 15 5582 JV Waalre 040-2217312
Deelnemers Bewoners van een verpleeghuis uit Valkenswaard en leden van de regio Oost Brabant
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Voor wie rijden we?

Het is een rit voor bewoners van het Kempisch Verpleeghuis uit Valkenswaard. Vanwege een vakantie vertoeven zij deze week in het Woldersven. Het Woldersven biedt  speciale vakantiehuisvesting voor mensen met een fysieke beperking. Meer informatie hierover: www.hetwoldersven.nl  Op verzoek van de vrijwilligersorganisatie die deze vakantie organiseert rijden we in 2016 voor de 8de maal.

Adres en start:

Woldersven  Koningin Julianalaan 15 5582 JV Waalre. Het Woldersven ligt aan de verbindingsweg tussen Waalre en Aalst. We verzamelen om 13.00 uur op de oprijlaan van Woldersven. Voor de bewoners is onze komst met deze niet alledaagse auto’s een verrassing! Voordat we gaan rijden drinken we nog even samen met hen een kopje koffie. Het instappen is - zo leert ons de afgelopen jaren - een intensieve en daardoor veel tijd vragende gebeurtenis. In het belang van de bewoners nemen we hiervoor ook alle tijd zodat dit in alle rust kan gebeuren. Uw persoonlijke ondersteuning wordt hierbij erg op prijs wordt gesteld. De bewoners worden met ondersteuning en de zeer voorzichtige attentie van de verzorgenden in onze MG’s geholpen. Daarbij wordt indien nodig een mobiele tillift gebruikt.

De “vakantierit”.

De rit begint en eindigt bij het “Woldersven”. In 6 MG’s zal een bewoner als gast meerijden. In de overige MG’s kunnen verzorgenden, vrijwilligers, fotograaf en een sponsor een plaats wordt geboden. Op die wijze is er tijdens de rit voor de bewoners altijd een vertrouwd gezicht in de nabijheid. Omstreeks 14.00 uur, pas als iedereen ruim de tijd heeft gehad om “in te stappen” gaan we rijden.  

Er wordt ook voor dit jaar een kleine route uitgezet.  Het is een beknopte route die m.b.v. ANWB borden makkelijk rijden door de mooie landelijke omgeving van de “8 zaligheden” mogelijk maakt. Ter plaatse zullen er nog enkele aanwijzingen voor het samen vertrekken worden gegeven. We proberen in 2 groepjes bij elkaar te blijven. Tussentijds is er een korte stop voor een drankje en een fotoshote. Omstreeks 16.30 zijn we weer terug in het Woldersven.

Nadere informatie en aanmelden kan bij uw regiocoordinator; regiooostbrabant@mgcarclub.nl   of 06-12595052 Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging met meer informatie.

(Zie ook (rit)verslagen van eerdere tochten voor Woldersven in 2014, 2015 en 2016. )

 

This is Sliced Diazo Plone Theme