Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Welkom bij regio Oost-Brabant

Op deze welkomspagina van de regio Oost Brabant vindt u nieuws en activiteiten van deze regio.

Korte berichten en de eerstkomende regioactiviteiten: 

Het verslag van de Clubavond van 20 april: "Vullen van de MG-F veerbollen met stikstof"' met een presentatie door Peter Soons is beschikbaar!   Kijk bij; "Nieuws Oost Brabant" (rechts onder op deze pagina, wel even inloggen!).  

Een kort verslag van Clubavond van 16 februari met de presentatie van Henk Zeegers over  "Trends en Ontwikkelingen van de Automotive Industrie" is gereed. (Zie "verslagen thema-avonden" rechts op deze pagina. Eerst inloggen)

Het verslag van de Clubavond van 18 mei over het gebruik van een hartdefibrilator door Karel- Jan van Tuijn is beschikbaar (Zie Themaverslagen rechts op deze pagina)

Cars Coffee en More op 12 mei. Over deze bijzondere regiorit met de fantastische ontvangst bij Garretsen Classics is een verslag geplaatst zie "Ritverslagen" Ook kunt u door onderstaande links aan te klikken een leuk filmpje en foto's bekijken.

Filmpje:   https://www.youtube.com/watch?v=Rgdp5dzltPo&feature=youtu.be   

(Mocht dit niet lukken kijk dan op de site van:   garretsen-classics.nl     klik vervolgens op: "Companymovies") 

Foto's:     http://myalbum.com/album/3HNqjUWAykcD

 

Het verslag van "Op een mooie Pinksterdag .......Samen gezellig toeren door het Brabantse land" op 20 mei is gereed.  Het is te vinden bij "Ritverslagen" rechts boven op deze pagina.

 

De eerst volgende regio-activiteiten:  

26 augustus Samen met regio Veluwezoom rijden we "Een mooie rit langs de Maas". 12. 00 uur "De Kriekenput Herpen". 

2 september "De Gouden Tuinkabouterrit" Start, tussenstop en eindpunt De Stapperij Oirschot.

2 september De Landelijke Ladiesday is dit jaar georganiseerd door de regio Veluwezoom. zie de aankonding bij regio Veluwe Zoom. Aanmelden is noodzakelijk!

11 september "Speciale recreatierit voor de Herenkamer" van Zonnehof Tilburg. We zoeken 12 MG's om met een bezoeker van de Herenkamer of een verzorgende een recratierit te rijden. Aanmelden bij de regiocoordinator.

6 oktober Rit met bezoek aan Autobedrijf Damen & Kroes te Boxtel t.g.v. 50 jaar MG dealer.

Voor meer informatie van al deze activiteiten zie "Evenementen Oost Brabant "

Van alle gereden regioritten kunt u de verslagen vinden onder "Ritverslagen" en de foto's hiervan. (zie: "Gallary")

Heeft u ook leuke foto's gemaakt van regioactiviteiten en wilt u die delen met andere regioleden dan kunt u deze sturen naar Frits Majoie   frits@majoie.eu 

 

Bourgondisch Brabant.

De regio Oost Brabant telt ruim 300 leden en is een regio met Bourgondisch hart en natuurlijk vele mooie MG's !

Een regio waarbij gastvrijheid en gezelligheid voorop staan. Het echte hart van regio Oost Brabant wordt echter gevormd door mensen. Mensen die naast hun Bourgondisch hart ook hart hebben voor de MGCC. Dat komt tot uiting in de spontaniteit voor het uitzetten van ritten, het samen organiseren van activiteiten, technische clubdagen en natuurlijk het samen gaan rijden met de MG in de eigen regio, maar we ook graag elders! Op deze pagina zullen we proberen om u zo goed mogelijk te informeren over komende activiteiten zoals ritten, thema's van clubavonden of bijzondere bezoeken. Zoals al aangegeven kunt u via deze pagina ook korte verslagjes en foto's vinden.  Kijk zeker altijd even naar de agenda op "Regio Evenementen" en voor verslagen van reeds gehouden activiteiten naar "Ritverslagen" en "Themaverslagen" (rechts op deze pagina.) Het contact adres voor de Regio Oost Brabant is  emailadres:  regiooostbrabant@mgcarclub.nl of tel: 06-12595052.

Voor foto's Klik op  < foto's & video's >

Op dit deel van de pagina kunt u van alle activiteiten steeds leuke foto's vinden. Heeft u ook leuke foto's van ritten en of activiteiten die de moeite waard zijn om deze op regiopagina te plaatsen. U kunt deze laten toevoegen aan het regioalbum. Zie hiervoor onderaan op de pagina het kopje: Regiofotoalbumbeheerder

Regionieuwsbrief.

De leden van de regio worden op meerdere manieren over de diverse activiteiten geinformeerd. Naast het  MG nieuws en deze website is er ook een Regio nieuwsbrief. Voor meer informatie en de wijze van aanmelden hiervoor kijk op: "Extra informatie" (rechts op deze pagina)

Graag wensen wij u namens alle regioleden hartelijk welkom!

Het regioteam Johan Vos, Frits Majoie en Jan Wijnen

 

    Regiocoordinator:

Jan Wijnen  Hunze 13 5032 ET Tilburg   013-4670275  of  06-12595052

regiooostbrabant@mgcarclub.nl

 

Clubavonden en clublocatie

Elke derde vrijdag van de maand is er een clubavond. Aanvang: 20.00 uur.

De clubavonden worden gehouden in "De Stapperij" Spoordonkseweg 80 5688 KE Oirschot tel: 0499-573671  www.stapperij.nl  Op de regioclubavonden zijn ook leden uit andere regio's steeds van harte welkom!

Clubavonden met thema;

Met een zekere regelmaat proberen we deze regioclubavonden te verrijken met een interessant thema over alles en nog wat rondom onze hobby. De aankondiging van de thema's kunt u vinden in de "Regio evenementen" rechts op de pagina. Heeft u nog ideeen voor een thema op een van de komende clubavonden? Email naar: regiooostbrabant@mgcarclub.nl


 

    Ondersteuning:

De regio kent vele actieve leden waar de regiocoördinator op kan terugvallen. Veel zaken worden spontaan achter de schermen door de leden geregeld. Een regiocoördinator is ook wel eens niet beschikbaar. Daarom heeft hij zich verzekerd van een ondersteuner en waarnemer;
Johan Vos.
Burgemeester Kolfschotenstraat 5
5616 DD Eindhoven T. 040- 2516167

 

      Regiofotoalbumbeheerder.

Het regiofotoalbum wordt beheerd door Frits Majoie. Hij draagt zorg dat de toegezonden foto's van ritten en activiteiten op de regiopagina komen.  Dit kan zijn als een foto bij een verslag maar ook het plaatsen van een fotorapportage onder het kopje "regioalbum". Foto's voor het regioalbum kunt u zenden naar Frits Majoie

frits@majoie.eu   

(Vermeld bij de foto's de datum en de benaming van de rit of activiteit.)

 

   
 

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme