Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

16 december 2017: Verslag Annual Dinner

In een gezellige en intieme zaal in Restaurant 'Onder de Linden' in Roden werd het annual dinner 2017 gehouden.


32 leden en ‘Tommy Cooper met Herman Finkers trekjes’

In een gezellige en intieme zaal in Onder de Linden in Roden werd het annual dinner gehouden. Het was weer een lopend buffet maar wel met een lange pauze tussen de hoofdmaaltijd en het grand dessert. Er kwamen maar liefst 32 leden en hiermee was de zaal dan ook vol.

De sfeer zat er goed in en het geestige optreden van goochelaar  Minze Dijksma was een groot succes. Weer eens wat anders dan voetjes van de vloer. Zie ook de foto’s van de knappe assistentes van Minze.


Fotowedstrijd
Voor de fotowedstrijd hadden tien leden een foto ingestuurd. Reina Helmus won de ‘beker’, in de vorm van een gouden camera. Het is altijd grappig om te zien hoe Joop, graag zonder hulp van een ander, een touwtje weet te spannen en de door hem uitgeplotte foto’s ophangt. Nadat Joop hiervoor hartelijk werd bedankt en een grote bos bloemen in ontvangst nam, zei hij ‘volgend jaar wil ik het wel weer doen, hoor’. Mooi! Want dit is ook altijd weer een leuke onderbreking van het diner.

Pubquiz
Voor het eind van de avond had Pieter Buijs een pubquiz georganiseerd. Bij zijn uitleg, zag ik al bij een enkeling de wenkbrauwen omhoog gaan ‘wat is dit?’. Maar, nadat alle tafels een ronde hadden meegedaan, liep het goed, doch wel langzaam. Maar het gezelschap is kennelijk ook geen pubs gewend, laat staan pubquizen.

De beker
De Jaarbeker, tegenwoordig omgedoopt tot ‘Beker voor verdienste’ ging naar Hans Letmaath, Hans is altijd bereid om te helpen, of aanhangwagens op te halen, echt een zeer goed en gewaardeerd lid van Regio Noord. Want zonder vrijwilligers en hulp werkt het niet. Hans bedankt!

Onzichtbare actieve leden
Actieve leden, maar dan meer actief op de achtergrond, letterlijk achter de (beeld)schermen zoals Tjeerd van der Meer voor de website, Jan Doddema voor de facebook-pagina en Tineke Hin voor haar bardienst, werden ook even genoemd en ontvingen een bos bloemen.
Het was wel duidelijk dat niet iedereen goed weet om te gaan met de website, maar hier gaan we een keer op een clubavond aandacht aan besteden.

Klik hier voor de foto's in de Gallery van Regio Noord

Vera

This is Sliced Diazo Plone Theme