Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

13 januari 2017: Nieuwjaarsborrel

Vrijdag, 13 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Ondanks de ongeluksdatum en de winterse weersvoorspellingen was iedereen die zich opgegeven had, gekomen. De wegen waren zeer goed begaanbaar en eigenlijk kun je wel zeggen dat de weersverwachtingen erg negatief gebracht werden. (Zoals zo vaak.)

Bubbels en bitterballen
Er werd getrakteerd op bubbels en bitterballen. En daar begonnen we de avond meteen mee, dus niet eerst koffie en dat kon je merken. De tongen kwamen los en er werd gezellig en onderhoudend met elkaar gepraat.

Ledental Regio Noord 2017
De coördinator hield een korte toespraak. Zo vertelde ze dat we in de Regio Noord in 2016 startten met 221 leden, er 13 leden bijkwamen, maar 25 leden hun lidmaatschap opzegden, één lid geroyeerd werd, zodat we het jaar 2017 starten met 207 leden. De gemiddelde leeftijd voor Noord is 63, iets hoger dan de gemiddelde landelijke leeftijd die op 61 staat.
De verlichting in de zaal was vrolijk en bubbelig tot 23.00 uur toen zei Tineke “ík ga de glazen alvast opruimen”, dus met andere woorden het is genoeg zo.
Het was een gezellige nieuwjaarsborrel.

This is Sliced Diazo Plone Theme