Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

23 april 2016: Verslag 9e Dorpen Oldtimer Evenement (Sligro)

Op 23 april 2016 is het 9e Dorpen Oldtimer evenement verreden met klassiekers van diverse aard.

mgssligro.JPG
350 deelnemers

Goed aangekleed en open op weg. Twee mijl ten zuiden van het parkeerterrein werden de regendruppels zelfs hard. Kapje op dan maar.
Van alle kanten kwamen brommers, trekkers, legervoertuigen en auto’s aan. Meer dan 350 deelnemers haalden routebescheiden en warme koffie op. Door de te frisse parkeerplaats barstte de Sligro-kantine al snel uit zijn voegen. Ons Regio Noord groepje heeft zich staande voorbereid op de komende actie. De zon begon een half uurtje voor de start weer te schijnen. Nog even rondkijken, dan het kapje er weer af en starten.

Verschillende voertuigen, verschillende routes

Toch was het eerste stuk filerijden. Dus tijd om rond te kijken: wat weer mooie stukjes Nederland. Drukte bij de stempelposten. Ergens alvast een kop soep. De laatste mijlen moest het kapje er toch weer op: parkeren naast het MG-rijtje wit, geel en zwart. De prima lunchpakketten hebben we opgegeten bij de buren, Hotze en Trees. Het terrein afrijdend bespreekt de spreekstalmeester je auto. Het was een mooie rit en we hebben het gezellig gemaakt. Terug weer open en binnendoor naar huis.

Zie ook op de website van Johannes Zandstra: jogofotografie.nl

René en Tineke Hin

This is Sliced Diazo Plone Theme