Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Ritverslagen 2016

Ritverslag 18 september: De Marren- en Boskenrit regio Noord
De Marren- en Boskenrit op zondag 18 september, was uitgezet door Jan en Geeske.
- Ritverslag Lustrum Ladies day 4 september 2016
Lustrum Ladies day 4 september 2016 De oproep voor de ladies day van Mieke Beljon en Serieke Verschuur leverde twee equipes op uit Regio Noord. Dat waren Geeske Hessels en Paola den Outer in een MG TD uit 1953, en Tineke Hin en Vera Smit in een MGB. Geeske en ik hadden thuis wel even proefgereden onder toeziend oog van hun mannen, want er wordt feitelijk door vrouwen veel te weinig tot helemaal niet in de MG’s gereden. In mijn geval is dit mijn eigen schuld, maar misschien na deze succesvolle ladies day, komt daar verandering in.
Kampeerweekend Regio Noord 19, 20 en 21 augustus
...eener tijdreis door goede wegen…
Verslag rit 17 juli: De denkende Drent.
Zondag 17 juli was er een combirit van de regio’s IJssel-Vecht en Noord, uitgezet door René en Tineke Hin. Dat belooft altijd originele opdrachten en een schitterende tocht. Het was dan ook niet verwonderlijk dat er 53 MG’s aankwamen in Grolloo. Bekijk de foto's en lees ook de nadenkertjes van De Denkende Drent-rit onderaan de pagina.
Ritverslag: Over de oude zeebodem rit, regio Noord
De bar en boze voorspellingen trokken zo erg bij dat 19 equipes in Dokkum langs de kade stonden. Het setje MG’s stond er prachtig bij op de kade. Ze glommen stuk voor stuk in het zonnetje te genieten van de geritselde ‘parkeerverbodontheffing’. De equipes doken in de koffie en het gebak. Een enkeling had nog geen water gezien, maar de meesten waren wat nat geworden door een verdwaald buitje. Een mooie aanleiding om met de sterke verhalen te beginnen.
21 mei 2016 Reisverslag MG hotelweekend
Aan de keukentafel in Tronde met de houtkachel aan, want het is fris, denk ik met lichte weemoed terug aan Willingen in Sauerland.
8 mei 2016: verslag Lanentocht
Prachtige lanen, verborgen gebreken en rollende banden, dat waren de hoofd ingrediënten van landelijke tocht. Aantal deelnemers: 42.
23 april 2016: Verslag 9e Dorpen Oldtimer Evenement (Sligro)
Op 23 april 2016 is het 9e Dorpen Oldtimer evenement verreden met klassiekers van diverse aard.
Verslag Paasrit 29 maart 2016 Regio Noord
Enorm harde wind op 2e Paasdag
This is Sliced Diazo Plone Theme