Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Kampeerweekend 14, 15 en 16 augustus + Regio Rit

Het kampeerweekend was dit jaar een hele luxe. Met een heuse groepsaccommodatie, met drie slaapkamers erbij. Ja, want er zouden misschien mensen mee willen, die eigenlijk liever in een hotel slapen, liever een soort hotelweekend hadden gehad . Alles in één, dat was het in Oldeberkoop. En… de slaapkamers werden ook nog verhuurd.

Allereerst de tenten opzetten: altijd mooi om naar te kijken
copy_of__DSC0021.JPGcopy_of__DSC0029.JPG

Porta potti in je tent

Er waren dit jaar acht tentjes en met de MG’s er naast geparkeerd was het een vrolijk gezicht. De bekende kampeerders van verleden jaar waren er en ook nog drie ‘nieuwe’ stellen.
Ja en wat is dan kamperen? Voor je tent een macaronimaaltijd bereiden, of toch maar naar de Chinees, een porta potti in je tent of over de camping lopen met een closetrol. Misschien iets om over na te denken en te evalueren, een clubavondje mee vullen, alles is mogelijk.

Erna vond Joop weer terug onder het matras                       Onderweg naar de lezing over de Tjonger en de Linde
copy_of__DSC0049.JPGcopy_of__DSC0058.JPG

Drachten

In het weekend hebben we uiteraard met de MG’s gereden, voor de tent gezeten en op een terras, lekker zitten kletsen met elkaar en een leerzame uiteenzetting over het gebied Tjonger – de Linde gehad, gewandeld en gefietst, en oldtimers bekeken in Drachten en bewonderaars laten kijken naar onze MG’s, die we van de marktmeester mooi in een zijstraat mochten parkeren, misschien levert dit ook nog een lid op.

Drachten
copy_of__DSC0111.JPGcopy_of__DSC0109.JPG

Regio Rit Tjonger - Linde
Als ik zondag thuis in mijn eigen bed wakker geworden zou zijn, het gordijn opengeschoven zou hebben en de grijze lucht, na een nacht van regen, gezien zou hebben was ik misschien ook wel weer het bed in gedoken. In ieder geval niet naar de regiorit gegaan, geen lolletje met een cabrio.
De opkomst was dan ook treurig, het weer was treurig. Dan is een rit rijden, hoe mooi die ook is, niet leuk. Een voordeel bij deze rit was dat je nergens voor een puzzel of test de auto uit hoefde, alleen voor een lunch bij Dikke Tut in Echtenerbrug. Hier voeren schepen langs, de brug stond om de twee minuten open en ook de voorbij varende boten met regenschermen en de opvarenden in gele regenjassen, zagen er treurig uit.

06.00 uur Iedereen en alles nog in diepe rust op de camping
IMAG5118.jpg

Opel-museum

Blij keken de mannen weer in het Opel-museum bij het zien van de indrukwekkende, particuliere collectie auto’s.

Opels

IMG_1450.JPGIMG_1434.JPG

Vriendenclub

Het afsluitend dineetje bij Restaurant Overwijk in Tynje was onverwacht druk en gezellig. Opeens stond iedereen op, naar huis, naar de honden of de kinderen, hadden we er weer even genoeg van, ook dat kan.
We zijn echt een vriendenclub, dat was dit weekend duidelijk.

Kijk voor meer foto's op Picasa

Vera Smit

This is Sliced Diazo Plone Theme