Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Ritverslagen 2014

De Nachtrit 2014 (2)
Hoeveel landen vind je wel niet in Zuid Oost Friesland? (René Hin)
Nachtrit 2014 (1)
Vrijdagavond 3 oktober 2014: 'een mystieke nachtrit'. (Pieter Buijs)
De Landelijke rit 14 september: “Ain Pronkjewail in Golden Raand”.
Vrij vertaald als: Een pronkjuweel met gouden rand. (Gerrit van de Klashorst)
Kampeerweekend / BBQ rit
In het weekend 29 t/m 31 augustus vond het MG kampeerweekend plaats. Deze keer gecombineerd met een prachtige rit rond de Friese meren. (Tjeerd van der Meer)
De 'Onlandenrit'
Hoewel geen ritbeschrijving (die volgt nog) toch een aardig verslag van de gezamenlijke rit met Regio IJssel-Vecht. Bijgaand vindt u een artikel uit de 'De Krant' en het Roder Journaal. (red.)
11 Stedentocht 2014
Een opmerkelijk, opmerkzaam verslag van een toeschouwer van de 11 Stedentocht 2014
Quadrifoglio rit
We reden de rit op 17 mei vanuit “Onder de Hoge Dennen” in Witteveen; de 4 blaadjes van het Quadrifoglio (Klavertje vier) volgend, elk ca. 25 km. Voor ieder blaadje gold een aparte vorm van route-omschrijving zoals de gewone tourrit omschrijving, het bolletje-pijltje systeem, het foto-wegwijzersysteem en kaartlezen met aanwijzingen en afstanden. Je reed net zoveel blaadjes als je wilde in eigen volgorde.
April: 'Toeren en Ouwehoeren' - Hotelweekend 2014, Monschau
Twee MGA’s vaak voorop: omdat het zo’n mooi gezicht is. Twee MGB’s groen en geel erachter, dan de paarse F van Ger en Gerda Struik en tot slot – met wat pijn in het hart – De Skybox. Bé en Gré van Aalderen, zij hadden het beste uitzicht over de slingerende colonne. Zes is een mooi aantal en met de Skybox achteraan zie je goed dat alles ‘mee’ is.
April: ‘Uit de oude doos’ rit
Deze rit, de 2e van 2014, genaamd de “Uit de oude doos” rit start in Vries.
Maart: De “Meet & Greet” rit
De eerste rit staat in het teken van een “Meet & Greet” in het ScrumMG-Hotel in Anderen. Nieuw in deze rit is de mogelijk om in 3 plaatsen te starten: TenPost, Noord-Sleen en Gorredijk.
This is Sliced Diazo Plone Theme