Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

REGIO NOORD: 5 oktober 2019 Sleutelochtend

5 oktober 2019 Sleutelochtend
Wanneer 05-10-2019
van 09:00 tot 13:00
Waar Garage De Westerd, De Westerd 15 9321 AJ Peize
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal5 oktober 2019 Sleutelochtend
Vóórdat de MG bij velen stil en ongebruikt in de garage de winter doorkomt, is het aan te raden om een inspectie uit te voeren en zo nodig bijvoorbeeld de olie te verversen en door te smeren.

Gezellige activiteit
Om hier een gezellige activiteit van te maken, organiseren we wederom een sleutelochtend  bij ons inmiddels vertrouwd adres. Op zaterdag 5 oktober kunnen we hiervoor weer terecht bij garage De Westerd, De Westerd 15, 9321 AJ Peize.
Van 09.00 – 13.00 uur kunnen we van de garagefaciliteiten en het aanwezige gereedschap gebruik maken. Engelse maten daarentegen moet je zelf even meenemen. Je sleutelt zelf, maar deskundige leden zijn aanwezig voor advies. Zodoende leer je van elkaar en ga je het sleutelen nog leuk vinden. Ook alleen komen kijken mag!

Extra puntjes
Er zijn dit jaar twee punten die extra aandacht krijgen:
Op verzoek van Vera laten we zien hoe je de afstelling van de richtingaanwijzer kunt controleren; zodat deze weer automatisch terugklikt.

Ethanol-vrije benzine
Nu ethanol-vrije benzine wettelijk vanaf 1 oktober 2019 niet meer aan de pomp verkrijgbaar zal zijn, krijg je tips hoe je ethanolschade tijdens de winterslaap zoveel mogelijk kunt voorkomen.

Voor de planning van de beschikbare bruggen willen we graag weten wat je van plan bent te doen. Graag aanmelden bij:
Vera Smit regionoord@mgcarclub.nl
Pieter Buijs buijsptr@wxs.nl mobiel 06-15179211

Garage sale: 2 november 2019
Op de oproep voor een garage sale, is positief gereageerd. Hoe en wat hoort u nog van ons, maar de datum staat in ieder geval vast: zaterdag 2 november.
Pieter Buijs

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme