Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

25 en 26 november 2017: Oldtimerbeurs Flowerdrome Eelde

25 en 26 november 2017: Oldtimerbeurs Flowerdrome Eelde Ook dit jaar staat de MGCC Holland weer op de beurs.
Wanneer 25-11-2017 10:00 tot
26-11-2017 18:00
Waar Flowerdrome Eelde
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Oldtimerbeurs Flowerdrome Eelde
Ook dit jaar staat de MGCC Holland weer op de beurs. Er worden schitterende MG’s geshowed en er is een actieve hoek waar gewerkt wordt aan een motor.

Geen MG Shop meer
Omdat er sinds een jaar geen MG Shop meer bestaat, maar je wel via internet het een en ander kunt bestellen, zijn we er erg blij mee dat er diverse spullen op de beurs te zien zullen zijn. Je kunt dus niet op de stand MG-sokken e.d. kopen.

Stand van Zaken
Het inrichten van de beurs in Eelde is achter de rug. Met het ontwerp van René Hin hebben we een open karakter gekregen. Nu maar hopen op veel belangstelling.


 

Uitnodiging

Voor Eelde Classics
De MGCC Holland staat ook dit jaar weer op de beurs in Eelde,
en wel op zaterdag 25 en zondag 26 november.

Er worden weer fraaie MG’s geshowed, zoals een roomkleurige MG TD van 1953, een rode MG TF ’54, een blinkende MGA, en uiteraard MG’s waarin vooral gereden wordt.

Ook dit jaar wordt er weer een MG-motorblok in- en uit elkaar gehaald door fanatieke leden, alsof ze achter in de pits de motor voor Max Verstappen in orde maken. Uiteraard meteen een moment om vragen te stellen en het te hebben over je eigen motorblok.

Voor de MG-shop, die al enige jaren niet meer bestaat, is een goed vervangend alternatief gevonden bij Merchandise City, die op bestelling levert. Enige artikelen zullen op de beurs te zien zijn, zodat het bekijken van een poloshirt bijvoorbeeld wat minder abstract is.

De kortingsbon van € 2,50 kunt u op onderstaande link verkrijgen.
https://www.oldtimerbeurs.net/asset//cms/image/kortingsbon%20Eelde%20classics.png
Tot ziens op de beurs!

Namens het Team: Vera Smit 06 – 20 385 211

 

This is Sliced Diazo Plone Theme