Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

13 oktober 2018: Sleutelochtend

13 oktober 2018: Sleutelochtend
Wanneer 13-10-2018
van 09:00 tot 13:00
Waar Automobielbedrijf De Westerd, De Westerd 15, 9321 AJ Peize.
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Sleutelochtend

U kunt voor uw onderhoud, kleine reparatie of de techniek onder de knie krijgen weer aan de slag op onze sleutelochtend.

Maak je MG winterklaar
Het tijd onze MG voor te bereiden op de winterslaap. Olie verversen en doorsmeren kan bijvoorbeeld het beste aan het eind van het seizoen en ook kun je een grondige inspectie uitvoeren of er wellicht deze zomer ergens schade is ontstaan.

Daarom organiseren wij op 13 oktober 2018 traditiegetrouw de “najaars-sleuteldag”.
Tot ons groot genoegen wil garage De Westerd opnieuw onze gastheer zijn.

Automobielbedrijf De Westerd,
De Westerd 15,
9321 AJ Peize.


We beginnen om 09.00 uur en kunnen tot ca 13.00 uur van de garage faciliteiten gebruik maken. Overigens is er voldoende flexibiliteit om bij een eventuele uitloop van de werkzaamheden wat langer te blijven. We mogen gebruik maken van het aanwezige gereedschap. Engelse maten zijn niet aanwezig, deze moeten we dus eventueel zelf meenemen. Uitgangspunt is dat de betreffende activiteit in een aantal uren kan worden uitgevoerd en dat onze MG de garage weer rijdend kan verlaten.

Een aantal deskundige clubleden zullen aanwezig zijn, om advies te geven. Uitgangspunt blijft wel dat je zelf sleutelt. Zo kunnen we van elkaar leren en elkaar helpen eventuele drempelvrees mbt het sleutelen weg te nemen. Kortom een leuke bezigheid met een eigen sfeer.

Ook andere leden, die niet direct zelf willen sleutelen, kunnen deelnemen aan de sleuteldag om op deze wijze kennis te vergaren (en uiteraard voor de gezelligheid).

Graag even aanmelden
Qua planning van de beschikbare bruggen willen we graag weten wat je van plan bent te doen. Graag aanmelden bij:
Vera Smit regionoord@mgcarclub.nl
Pieter Buijs buijsptr@wxs.nl  of mobiel: 0615179211

 

This is Sliced Diazo Plone Theme