Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Welkom bij regio Noord-Holland


 

09-10-2018 :Laatste wijziging op de website

 :Regiocoördinator Regio Noord-Holland

 

Clubavond:

Clubavond elke 2e vrijdagavond van de maand om 20.00 uur. Avonden dat er een thema gepland staat wordt er om exact 20.30 uur gestart met de presentatie.

Locatie Hotel De Rijper Eilanden
Zuiddijk 2a
1483MA De Rijp

Het hotel is gelegen aan de Provincialeweg N244

Nieuwsbrief:

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen van de komende aktiviteiten, geef dan u e-mail adres door aan Rob Bouman. Klik hiervoor op de onderstaande link.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het Regio Team:

Het  Regio Team Noord-Holland bestaande uit;
Herman Arts, Han van der Maas, Carla Witte, Frank van Bakel, Sebastiaan Bouman en Rob Bouman.
Onze regio website wordt beheerd door Sebastiaan Bouman.

Welkom op de site van MG Car Club regio Noord-Holland.

De MG Car Club regio Noord-Holland bestaat uit circa 320 leden.

Het Regioteam heeft als taak de MG-leden te enthousiasmeren voor autosportevenementen en in het bijzonder natuurlijk in het belang van eigenaars e/o berijders van auto’s van het fabrieksmerk MG.

Wat wordt er van ons verwacht?

Allereerst dienen wij er voor zorg te dragen dat vanaf het voorjaar tot de late herfst voldoende puzzel- e/o tourritten worden georganiseerd, te beginnen met de Vroege Vogelrit en eindigend bij de Snertrit.

Binnen die periode vinden er allerlei andere evenementen plaats, zoals bedrijfsbezoeken en de jaarlijks terugkerende sleuteldag.

Maar er kan ook deelgenomen worden aan de landelijke activiteiten, zoals de door het landelijk bestuur georganiseerde tweedaagse Octagontour of de door andere regio’s georganiseerde ritten en de activiteiten op de circuits van Zandvoort en Lelystad.

U bent daar vrij in, mits u lid bent van de MG Car Club.

Iedere tweede vrijdag van de maand heeft regio Noord-Holland een clubavond in Hotel De Rijper Eilanden, Zuiddijk 2a in De Rijp. Vanaf 20.00 uur is iedereen daar van harte welkom.

Het is ons streven om om de maand een thema-avond te realiseren, waarbij verschillende onderwerpen aan de orde komen. Meestal autotechnische aspecten, maar ook bijvoorbeeld reisverslagen.

Ook behoort het tot onze taak de website up-to-date en aantrekkelijk te houden. Wij zullen er voor zorgen dat de foto verslagen van de gereden ritten worden geplaatst maar u tevens ook voorzien van het laatste nieuws.

In die opzet proberen wij ons in te zetten voor de MG Car Club en in het bijzonder voor de leden van regio Noord-Holland.

Uiteraard mag u daar ook een bijdrage aan leveren: heeft u een idee of wilt u een rit uitzetten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Wij zullen dat zeer op prijs stellen: immers een club komt terecht tot stand door betrokkenheid van en door haar leden.

Heeft u vragen of een idee over de invulling van een thema-avond, aarzel dan niet om e.e.a. kenbaar te maken op onze clubavonden of per e-mail. Deze avonden kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden met onderwerpen die voor de dames interessant zijn.

Lijkt het u leuk om ook eens een rit uit te zetten, respectievelijk mee te helpen met het uitzetten van een rit dan kunt u rekenen op volledige ondersteuning.

U kunt hiervoor contact opnemen met onze regiocoördinator Rob Bouman.

Stel hier uw vraag aan de regiocoördinator

Wij rekenen graag op uw inzet!

gearchiveerd onder:
This is Sliced Diazo Plone Theme