Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Welkom bij regio Noord-Holland

De volgend foto's staan nu in de Gallery  van Regio Noord-Holland.

- 2017 Landelijke rit.

- 2017 Pub quiz

- 2017 Thema avond SU Benzinepompen

- 2017 Rondje NoordHolland-Midden

Ook toegevoegd het verslag van Piet Schilte van de jubileumrit 25 jaar Regio Noord-Holland

 

 

2017 - 1992

25 jaar

 

 

Regiocoördinator Regio Noord-Holland


Clubavond elke 2e vrijdagavond van de maand om 20.00 uur. Avonden dat er een thema gepland staat wordt er om exact 20.30 uur gestart met de presentatie.

Locatie Hotel De Rijper Eilanden, Zuiddijk 2a, 1483MA De Rijp.
Het hotel is gelegen aan de Provinciale weg N244

 

Mededeling regiocoördinator:
Het  Regio Team Noord-Holland bestaande uit;

Herman Arts, Han van der Maas, Henk Vaandrager, Hans Guitoneau en Guy Kepel.

Guy en de 4 H's

 

Welkom op de site van MG Car Club regio Noord-Holland.

De MG Car Club regio Noord-Holland bestaat uit ca. 320 leden.

Het Regioteam heeft als taak de MG-leden te enthousiasmeren voor autosportevenementen en in het bijzonder natuurlijk in het belang van eigenaars e/o berijders van auto’s van het fabrieksmerk MG.

Wat wordt er van ons verwacht?

Allereerst dienen wij er voor zorg te dragen dat vanaf het voorjaar tot de late herfst voldoende puzzel- e/o tourritten worden georganiseerd, te beginnen met de Vroege Vogelrit en eindigend bij de Snertrit.

Binnen die periode vinden er allerlei andere evenementen plaats, zoals bedrijfsbezoeken en de Sleuteldagen.

Maar er kan ook deelgenomen worden aan de landelijke activiteiten, zoals de door het Hoofdbestuur georganiseerde tweedaagse Octagontour of de door andere regio’s georganiseerde ritten en de activiteiten op de circuits van Zandvoort en Lelystad.

U bent daar vrij in, mits u lid bent van de MG Car Club.

 

Iedere tweede vrijdag van de maand heeft regio Noord-Holland een clubavond in Hotel De Rijper Eilanden, Zuiddijk 2a in De Rijp. Vanaf 20.00 uur is iedereen daar van harte welkom.

Het is ons streven om om de maand een thema-avond te realiseren, waarbij verschillende onderwerpen aan de orde komen. Meestal autotechnische aspecten, maar ook bijvoorbeeld reisverslagen.

Ook behoort het tot onze taak de website up-to-date en aantrekkelijk te houden. Met een geheel nieuw systeem lukt dat niet altijd zoals wij dat graag zouden willen zien, maar onze inzet is niet aflatend.

 

In die opzet proberen wij ons dienstbaar te maken voor de MG Car Club en in het bijzonder voor de leden van regio Noord-Holland.

Maar ook u mag daar een bijdrage aan leveren: heeft u een idee of wilt u een rit uitzetten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Wij zullen dat zeer op prijs stellen: immers een club komt terecht tot stand door betrokkenheid van en door haar leden.

Guy Kepel

________________________________________________________

Hebt u vragen of een idee over de invulling van een thema-avond, aarzel dan niet om e.e.a. kenbaar te maken op onze clubavonden of per e-mail. Deze avonden kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden met onderwerpen die voor de dames interessant zijn.

Lijkt het u leuk om ook eens een rit uit te zetten, respectievelijk mee te helpen met het uitzetten van een rit dan kunt u rekenen op volledige ondersteuning. U kunt hiervoor contact opnemen met onze regiocoördinator Guy Kepel: regionoordholland@mgcarclub.nl

Wij rekenen graag op uw inzet!

gearchiveerd onder:
This is Sliced Diazo Plone Theme