Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Hartelijk welkom bij regio Noord

Regio Noord bestaat uit de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe.REGIOTEAM NOORD

   E-mail:  regionoord@mgcarclub.nl                      Volg regio Noord op FaceBook  Da's apart!  Bijzondere-, zeldzame-, aparte- of vreemde varianten van MG.

               de MG TD MKII EX-172 Le Mans 1951                                     de MG MGA EX182 Le Mans 1955
Ziet u het verschil?  (Bron: MGAguru.com) Zie hier meer info                            ACTUELE WEERSVOORSPELLING K.N.M.I.  

Agenda kort

24 september 2017: De 'Wâldpikeroute'  zie agenda 
  6 oktober 2017 : Nachtrit. zie agenda
14 oktober 2017: traditiegetrouw de 'najaars-sleuteldag'. zie agenda

  • In 1 oogopslag het Regio Noord programma 2017  Klik hier!


De 3 noordelijke provincies

Regio Noord = genieten van het diverse landschap
Allemaal ingrediënten van onze mooie regio. In Regio Noord kunt u heerlijk met uw MG toeren en ontdekken dat die landschappen zich niet aan provincie-grenzen houden. Elk gebied heeft zijn eigen mix. Daarnaast heeft onze regio een flink stuk Nederland voor onder de bandjes.

Regio Noord = 'The Marque of Friendship'
Die vriendschap is het belangrijkste. Evenementen en clubavonden van de MGCCH Regio Noord worden georganiseerd voor de leden van de MG Car Club Holland, maar ook onze ATO- en TTO-vrienden zijn meer dan welkom. Ook vrienden die even geen MG hebben zijn welkom. Alle MG's zijn deel van die Engelse autogeschiedenis en het wordt alleen maar mooier als er meer verscheidenheid is. MG's zijn lekker Engels, vooral een beetje eigenwijzer, een beetje pittiger, een beetje.... En daarmee  geven ze aanleiding om het er eens over te hebben, zo elkaar te leren kennen en die vriendschappen te ontwikkelen.

Regio Noord = veel activiteiten
De vaste activiteiten van Regio Noord bestaan uit clubavonden en (toer)ritten. Er zijn excursies, kampeer- en hotelweekenden, deze versterken de kenmerken van de 'Marque of Friendship'. Het sociale karakter, de gezelligheid en de sfeer tijdens onze evenementen staan hoog in ons vaandel!

Regio Noord = 10x per jaar clubavond. U bent van harte welkom!
Iedere 1e vrijdag van de maand, vanaf 20.00 uur (m.u.v. december en januari) is er een clubavond.

Ook als u (nog) geen MG hebt bent u van harte welkom. Komt u voor het eerst, meldt u dan bij één van de teamleden. U wordt dan geïntroduceerd bij de aanwezige clubleden.
Onder het genot van een kopje koffie of een drankje bespreken we het laatste MG nieuws of luisteren naar een verhaal. Soms is er een thema-avond: technisch of historisch en soms een excursie naar een bedrijf of museum. Het onderwerp vindt u in de agenda. Aanmelden als lid van de MG Car Club Holland is ook mogelijk op de clubavond.

Regio Noord: De locatie voor onze regio clubavonden is:
Hotel 'Onder de Linden', Brink 27 te Roden (
www.hotelonderdelinden.nl)

Regio Noord  = nieuws en info via e-mail en nieuwsbrief
Geef uw email adres door aan 
regionoord@mgcarclub.nl met onderwerp Nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van onze activiteiten. Uiteraard gaan we hiermee zorgvuldig om,

Regio Noord Webpagina en Facebook MGCC Regio Noord
Onderhoud en actualiseren webpagina Regio Noord: Tjeerd van der Meer (
mgb1970@chello.nl)
Onderhoud en actualiseren Facebookpagina MGCC Regio Noord: Jan Doddema

 

This is Sliced Diazo Plone Theme