Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Thema-avond Regio-Midden. Droogijs reinigen en Nanocoating 10 maart.

Zonder spijt door de regen en zelfs in de winter? Optimale permanente bescherming tegen, water, pekel en andere weersinvloeden. D.m.v. droogijs reinigen en aansluitend coaten met NanoClear.
Wanneer 10-03-2016
van 20:00 tot 22:00
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Zonder spijt door de regen en zelfs in de winter? Optimale permanente bescherming tegen, water, pekel en andere weersinvloeden. De kansen van droogijs reinigen en NanoClear+ coaten by Steur.


Het behouden van onze voertuigen is een continue proces en we besteden veel geduld, passie en geld aan deze klus. Toch lijkt het er vaak op dat sommige handelingen keer op keer moeten worden overgedaan en na een paar jaar is de restauratie al weer aan reparatie toe.

Vooral het beschermen van de onderkant van onze MG’s is een uitdaging, en vaak blijft de auto binnen om hem niet aan de weerselementen bloot te stellen. Hoe zou het nou zijn als je de onderkant maar ook alle metaal en carrosserie delen zo zou kunnen behandelen en coaten dat water en vuil geen contact meer kunnen maken met het oppervlak en gewoon droog en schoon blijven, permanent?

Voorbeeld 1: Reiniging algemene demo. (duits)

Voorbeeld 2: Bekledingreiniging.

Graag willen we jullie uitnodigen voor een zeer bijzondere bijeenkomst waar het door Steur Industrial Coating ontwikkelde en gepatenteerde PPS systeem word geïntroduceerd. De mogelijkheden voor klassieke auto’s door toepassing van droogijs reinigen en aansluitend coaten met NanoClear+  zullen wordt gepresenteerd en besproken.

Meer info: www.steur.com

This is Sliced Diazo Plone Theme