Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

25-jarig Regio-Midden Jubileum & Schemerrit 9 juli.

Regio-Midden viert dit jaar haar 25-jarig jubileum met een aangeklede schemerrit op zaterdag 9 juli. We starten met een 2-gangen diner en daarna een prachtige Schemerrit. Inschrijven is verplicht. Aanmelden kan nog t/m zondag 3 juli.
Wanneer 09-07-2016
van 16:30 tot 22:30
Waar Nieuwer Ter Aa
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Regio-Midden 25 jaar, dat willen we niet zo maar voorbij laten gaan. Het leek ons een leuk idee om dit jubileum te vieren in combinatie met een rit zodat er een duidelijke link is tussen onze MG activiteiten en het jubileum.

Eerst gezamenlijk een gezellig 2-gangen diner en aansluitend een mooie schemerrit, lijkt u dat wat laat het ons snel weten d.m.v. het insturen van het inschrijfformulier onder aan deze pagina.

 

Waar gaan we dit doen: Bij "Hoeve Landzicht", Oukoop 22, Nieuwer Ter Aa.

Wat gaan we doen: U wordt welkom geheten vanaf 16.30 uur om alvast wat bij te praten en een drankje te nuttigen aangeboden door Regio-Midden, om 17.30 uur vangen we aan met het 2-gangen diner dat bestaat uit een hoofdgerecht (met keuze uit: Kipsaté, spareribs of vegetarische maaltijdsalade geserveerd met friet) en daarna een Dessert buffet: (met ijstaart, bavarois, vers fruit en chocolade mouse). 

 Na het diner om 19.30 starten we met de Schemerrit met een lengte van ongeveer 65km (+/- 1,5 uur) zodat het niet al te laat wordt. De finish is bij "Hotel Hampshire" in Mijdrecht alwaar we nog even kunnen napraten.

We zitten in de Hooischuur en bij mooi weer kunnen we ook buiten op het terras zitten.

De kosten voor dit alles is slechts €25,= per Regio-Midden equipe, waarbij inbegrepen een exclusief jubileum rallyschildje, het 2-gangen diner en één consumptiebon p.p. en natuurlijk een prachtige Schemerrit. 

Bent u lid van een andere regio en wilt u ook meedoen, dat kan maar dan zijn de kosten voor het bovengenoemde arrangement echter €40,= per equipe inclusief rallyschildje.

Wilt u alleen met de Schemerrit meerijden dan bent u natuurlijk ook van harte welkom, we verwachten u dan vanaf 19.00 uur, inschrijven is verplicht. Hieraan zijn geen kosten verbonden, maar u krijgt uiteraard wel het exclusieve jubileum rallyschildje maar alle consumpties zijn dan voor eigen rekening.

Inschrijven is verplicht i.v.m. het bestellen van het juiste aantal rallyschildjes, dus niet opgegeven is geen rallyschildje.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met: Wim der Kinderen, 06-55365754 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme