Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regio midden: 21 oktober, Herfstrit

Grensverleggende Veluwe route met herfstfoto competitie
Wanneer 21-10-2018
van 11:00 tot 17:00
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Start- en eindlocatie: Bosrestaurant t’ Draakje, Molenweg 34, 3849 RN Hierden

Hoe uniek kan uw MG zijn? In een lommerrijke omgeving waar je het niet verwacht: Bosrestaurant t’ Draakje. Op zondag. Op de Veluwe. In Hierden. Jawel, op de grens van onze regio maar de moeite meer dan waard om hier naar toe te rijden. Want ... Stel je voor? Je neemt als MG liefhebber, deel aan de laatste rit van dit seizoen. Je rijdt door de “poort” van restaurant ’t Draakje en stelt je blinkende MG op, op de speciaal gereserveerde court. De gasten van het restaurant hebben zo een goed zicht op uw MG… Meteen de eerste witte pauwenveer voor uw MG?!

Fotoverkiezing

Dat levert vast een fotogeniek plaatje op. De eerste van een reeks die nog gaat komen? U kunt uw foto’s op de dag zelf doorsturen naar onze ritmeester Rob van der Linden. Hij zorgt er voor dat u tijdens de nazit een foto presentatie op een groot scherm te zien krijgt. Uw ingeleverde foto kan zo maar een prijs opleveren… Wie de jury is….? Dat houden we nog even geheim.

De rit

U gaat, na het gezamenlijke welkom en het traditionele aangeklede kopje koffie/ thee - met appeltaart !- een prachtige route rijden. Een route omringd door lanen met oude, stoere eikenbomen met daar door heen flarden van lichtgevende zonnestralen. Langs de slingerweggetjes ziet u uitgestrekte heidevelden en zogeheten coulisselandschappen met groen, geel, oranje, rood, bruine bladertapijten. Dat levert unieke plaatjes op. Vooral met uw MG op de voor- of achtergrond?

Kasteel Staverden

https://nl.wikipedia.org/wiki/Kasteel Staverden.

U rijdt door kleine dorpjes met gezellige eethuisjes en meanderende paadjes waarlangs boeren hun runderen, kippen en varkens houden. En niet te vergeten, schapen. Die kom je tegen bij de schaapskooi èn kasteel Staverden. Een bezoek meer dan waard gezien het parkachtige landschap. Wie weet komt u oog in oog te staan met een witte pauw? En heeft u misschien zo uw weer een veer te pakken? Daarna rijdt u over een eeuwenoud boogbruggetje waar ooit de hertog met zijn gevolg overheen gereden moet hebben, met wellicht zijn volbloed paarden…

Fotogenieke plaatjes te over.

Kort gezegd:

11:00 Ontvangst met aangekleed kopje koffie/ thee bij ’t Draakje, Hierden

11.30 Introductie met uitleg van de fotocompetitie.

Daarna vertrek route over de Veluwe met prachtige momenten om vast te leggen. Met uw eye phone, eye pad, gewone telefoon. Daarna kunt u één van uw beste foto’s doorsturen naar ritmeester Rob van der Linden (telefoon 06 5112 7529).

Hij zorgt ervoor dat er tijdens de nazit een presentatie komt van de foto’s die u heeft aangeleverd. De winnaar van de leukste, origineelste, gekste foto die kan een prijs verwachten.

15.00 Sluiting foto aanlevering

15:30 Prijsuitreiking en gezellige nazit

Deelname:

Aanmelden via de website van Regio Midden met naam, lidnummer

Betaling: 7 euro pp (incl. aangekleed kopje koffie, borrelhapje). De club regelt een donatie aan ’t Draakje voor mensen met een beperking waaraan u zelf ook kunt bijdragen.

Opgave voor een equipe is definitief na:

This is Sliced Diazo Plone Theme