Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regio midden: 17 november, technische ochtend

What you always wanted to know, but were afraid to ask...
Wanneer 17-11-2018
van 09:00 tot 12:00
Waar Chromiumweg 31-33, 3812 NL Amersfoort
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Wie met een oud autootje onderweg is kan het een keer verwachten: pech! Op een onbewaakt ogenblik voel je dat het vermogen van je auto wegvalt... de motor stottert nog een keer, kucht en schud en doet vervolgens niets meer. De moed zakt je in de schoenen, je stuurt het ding naar de kant... daar sta je dan. En nou? De ANWB bellen? Of zou je het zelf op kunnen lossen?

Er zijn best wat dingen die je zelf kan controleren op zo'n moment en wellicht verhelpen. En met wat extra kennis kan je zelf ook voorzorgmaatregelen nemen om de kans op pech onderweg te verkleinen. Het enige dat je nodig hebt is was (basis) gereedschap, tijd en vooral geen angst voor vuile handen. Vooropgesteld natuurlijk dat je ook weet wát je in zo'n geval kan doen.

Geen kennis? Bang om zelf wat eenvoudige klussen te doen? Dan wordt het de hoogste tijd daar nu wat aan doen!  We hebben Peter Segers bereid gevonden om een workshop "basis techniek" te geven. Voor wie hem niet kent: Peter is in het dagelijks leven specialist op het gebied van klassieke (sport) autos. Sinds 1984 onderhoudt, repareert, reviseert en restaureert hij met voornamelijk (maar niet uitsluitend) Engelse klassiekers in zijn garage in Amersfoort. Daarnaast was Peter in een vorig leven vakdocent techniek en in die hoedanigheid is hij bij uitstek in staat om kennis over te dragen waar je ook wat mee kan.

op zaterdagochtend 17 november zijn we met maximaal 10 personen welkom in Peter's garage waar hij zal laten zien wat we zoal zelf zouden kunnen doen. Er zijn geen kosten gemoeid met deze workshop, maar i.v.m. de beperkte capaciteit is het noodzakelijk om vooraf in te schrijven. Wees er snel bij want vol is vol!

**** Inschrijfformulier ****

This is Sliced Diazo Plone Theme