Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Midden - 13 juli Schemerrit (zaterdag)

Ook dit jaar - midden in de zomer - een prachtige rit. Dus … doe mee !
Wanneer 13-07-2019
van 17:00 tot 22:00
Naam
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

 

Dit jaar organiseren Jozien en Henny Beumer de traditionele Schemerrit. Ze hebben een prachtige rit uitgezet, met routebeschrijving, die jullie kronkelend over kleine weggetjes door de mooie buurtschappen en aanliggende gemeenten van “ons stadje Niekark” leid. De lengte van de rit is 65 km.

De eigenaar van Brasserie de Vuurtoren, zelf een groot autoliefhebber en zijn medewerkers ontvangen ons hartelijk op het gezellige terras of binnen in de Brasserie. Dit is tevens het eindpunt van onze rit.

De schemerrit 2019 wordt een prachtige rit met vooraf de vrijblijvende mogelijkheid een lekker hapje te eten en na de rit nog even na te praten met een glaasje.

Eet en rij gezellig met ons mee! Aan de prijs van het menu-tje kan het niet liggen. Onze gastheer heeft een passend en betaalbaar menu samengesteld. Kipsate of Beefburger met frietjes, salade en een ijsje toe voor slechts € 18,50!

Eet je mee dan ben je vanaf 17h00 welkom. Laat Hennie en Jozien vóór 10 juli nog even weten voor hoeveel personen je wilt reserveren. (klik op hun namen hierboven)

Het wordt een topavond. We gaan uit van goed weer en hopen, nee’ we rekenen op een grote opkomst.  Het vertrek van de rit is gepland rond 19h15.

Adres: Bad Hulckstein, Hulckestein 3, 3863 MZ Nijkerk.

 

 

 

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme