Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Marque of Friendship 2019 Zeeland Tour 14 - 16 juni.

Ieder jaar organiseert regio Midden-Nederland in samenwerking met een andere regio een driedaagse tour in een ander deel van ons land. Deelname aan de MoF Tour staat open voor alle leden van de MGCC Holland. In 2019 brengen we een bezoek aan Zeeland.
Wanneer 14-06-2019 10:00 tot
16-06-2019 17:30
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

 

LET OP!! " Op dit moment is de MOF 2019 volgeboekt. Er wordt overlegd met het hotel over extra kamers. Die hebben echter een -nog onbekend- hoger tarief (liggen aan de strandzijde i.p.v. landzijde) Bel even met Hans of met Michiel zodat het benodigde aantal extra kamers beter kan worden ingeschat “

Ieder jaar organiseert regio Midden-Nederland in samenwerking met een andere regio een driedaagse tour in een ander deel van ons land. Deelname aan de MoF Tour staat open voor alle leden van de MGCC Holland. In 2019 brengen we een bezoek aan Zeeland.

Naast de beroemde Deltawerken kennen we Zeeland natuurlijk vooral van strand, van Bløf, mosselen, oesters, Oosterscheldekreeft, de boterbabbelaar en “geen cent te veel hoor!”. Maar Zeeland heeft veel meer te bieden zoals onze gastheren van regio Zeeland / West-Brabant ons graag willen laten zien.

We nodigen jullie dan ook graag uit om met ons mee te gaan naar Zeeland. De Marque of Friendship Tour 2019 zal plaatsvinden van vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni 2019.

Programma:

Vrijdag

  • Koffie met gebak bij de startlocatie in Midden Nederland
  • Fraaie door regio MN uitgezette rit naar ‘t Buyten Huys in Rijsbergen voor ontmoeting leden regio WB / Zeeland
  • Lunch naar keuze (eigen rekening)
  • Door regio WB / ZLD uitgezette rit naar ons strandhotel op Walcheren
  • Driegangen diner in ons strandhotel

Zaterdag

  • Fraaie door regio WB / ZLD uitgezette rit over Walcheren (80 km) met òf tijd om de museale stadjes als Veere, Middelburg te bezoeken òf door naar Schouwen Duiveland (+60km)
  • BBQ in ons strandhotel met optionele strandwandeling

Zondag

  • Thuisreis naar eigen inzicht op basis van de aangereikte bezoekwaardige locaties.

 

Aanmelden:

We overnachten in het Golden Tulip Strandhotel Westduin in Koudekerke.

We hebben een arrangement speciaal voor deze tour: U betaalt € 206 p.p voor twee overnachtingen met ontbijt, driegangen diner en een BBQ, exclusief drank en toeristenbelasting. Reserveer een kamer door een mailtje te sturen aan sales@goldentulipwestduin.nl met daarin uw NAW gegevens en de vraag om gebruik te maken van het “MGCC MoF 2019” arrangement.

Let op, we hebben een optie op 20 kamers. 8 kamers zijn al gereserveerd! Inschrijving sluit zodra alle kamers zijn geboekt. Boek snel het hotel en laat dat ons weten, dan kunnen we de optie nog uitbreiden.

Voor de organisatiekosten betaalt u € 38 per equipe aan de MGCC regio midden-Nederland. Hiervoor krijgt u een rallyschildje, het routeboek, digitale navigatiefiles en op vrijdag koffie met gebak. Opgave is pas definitief na:

 

Voor meer informatie: hans.vanegmond2018@outlook.com / 06-24211897) of Michiel de Jonge (mdejonge27@casema.nl / 06-83991230) 

Veel plezier!

Uw regioteam Midden Nederland

This is Sliced Diazo Plone Theme