Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Herfstrit Regio-Midden.

Op deze laatste tour van het jaar, bieden we jullie een verrassende rit aan, met grachtenvaert of stadswandeling.
Wanneer 23-10-2016
van 10:30 tot 17:30
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal
Op deze laatste tour van het jaar, bieden we jullie een verrassende rit aan. U bent van harte welkom in eetcafé Lumiere, de trotse winnaar van de terrassentrofee 2016, gelegen op de Markt in het idyllische Anton Piek stadje Oudewater (stadsrechten 1265).
 
Na de officiële ontvangst en toelichting op de rit, wordt u tijdens een Grachtenvaert (www.geelbuik.nl) of een stadswandeling, uitgedaagd om de geschiedenisboekjes in herinnering te roepen.  Houdt uw pen en papier bij de hand! (antwoorden tellen mee voor de prijsvraag tijdens de rit). Dat belooft vast een gezellige start te worden vanuit deze historische ambiance.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierna gaat u de tour maken, dwars door het Groene Hart. Holland zoals het er al eeuwen erbij gelegen heeft. Met kronkelende weggetjes langs riviertjes met knotwilgen, rietkragen, waterpartijen tussen de boerderijen met hun goed verzorgde voortuinen. Vergezichten en jawel ook landgoederen. De meest bekende is wellicht Huis te Linschoten. Een Middeleeuwse Ridderhofstee uit de 17e eeuw met het grootste aaneengesloten landgoed binnen de Randstad. Zegt de tulpenmanie u nog wat?

Kortom, laat u verrassen en schrijf u -vanaf 9 oktober- in op de website van regio Midden. U kunt hierbij aangeven of uw voorkeur uitgaat naar de Grachtenvaert of naar de stadswandeling. Er kunnen 12 equipes met de Grachtenvaert mee, dus wees er snel bij! De inschrijving sluit per 17 oktober.

Programma:

Ontvangst: vanaf 10.30 uur op de Markt , met aangekleed kopje koffie / thee

Grachtenvaert of stadswandeling:  11.15 uur

Vertrek rondrit: circa 12.15 uur

Aankomst na de rit met prijsuitreiking prijsvraag: rond de klok van half 4.

 Parkeergelegenheid: Bij gemeentehuis, Waardsedijk 219, Oudewater.

Kosten: 7,50 p.p incl. rondvaart / stadswandeling en 2 consumpties (www.eetcafé-lumiere.nl)

**** Inschrijfformulier ****

Algehele coördinatie: Michiel de Jonge 06-83991230 (na 18h00)

This is Sliced Diazo Plone Theme