Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Thema-avond op locatie vrijdag 10 mei

De clubavond op vrijdag 10 mei 2013 vindt niet plaats in het Dorpshuis in Austerlitz, maar op locatie. Deze avond zijn de leden van de MG Car Club Holland te gast bij Schadenet Rijnders in Amersfoort. Schadenet Rijnders is één van de toonaangevende autoschadeherstelbedrijven in de regio. Het thema voor de clubavond is, hoe kan het ook anders; autoschadeherstel.
Wanneer 10-05-2013
van 20:00 tot 22:00
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

LET OP !!! De clubavond is vanaf nu elke 2de vrijdag van de maand.

 

schade Net.jpgAutoschade is natuurlijk niet een bijzonder populair onderwerp onder autoliefhebbers, maar deze avond is een uitgelezen mogelijkheid om een modern autoschadeherstelbedrijf te bezoeken en kennis te maken met alle facetten van autoschadeherstel.

Clublid Johan Schoonhoven geeft in de werkplaats van Schadenet Rijnders een presentatie over het calculeren van autoschade anno 2013 en kijkt terug naar het calculeren van schaden 20 jaar geleden. Vanzelfsprekend geschiedt dit aan de hand van een (fictieve) schade aan een MG.

Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om onder het genot van een drankje en hapje het bedrijf te bekijken. Kijk hoe een auto met behulp van een moderne richtbank weer gericht wordt, hoe watergedragen lakken aangemaakt en verwekt worden en hoe de aangebrachte lak wordt gedroogd met infra-rood.

LET OP !!! De clubavond op vrijdag 10 mei 2013 vindt niet plaats in het Dorpshuis in Austerlitz, maar op locatie. Deze avond zijn de leden van de MG Car Club Holland te gast bij Schadenet Rijnders in Amersfoort.

Programma voor vrijdag 10 mei:

Ontvangst 19.30 uur
Welkom door Regio-Team 20.00 uur
Presentatie ‘schadecalculatie’ 20.10 uur
Napraten en bedrijfsbezichtiging 21.00 uur
Einde 22.30 uur

Adresgegevens
Schadenet Rijnders
Kryptonweg 16
3812 RZ AMERSFOORT
Tel 033 - 461 38 58
Fax 033 - 462 28 01
www.schadenetrijnders.nl

Het regio-team wil in verband met het gebruik van een externe locatie wel graag van tevoren weten of u deze avond bezoekt. Hiervoor krijgt u op uw emailadres nog een uitnodiging en gelegenheid om aan te geven of u op 10 mei ’s avonds aanwezig bent in Amersfoort.

Klik hier om u op te geven voor dit bezoek.
Komt u met uw MG, dan kunt u die avond advies krijgen over de taxatie door André Pisa van Ataxaties.
Telefonisch aanmelden, kan natuurlijk ook, bij Wout van Doorn 06 55983188.

This is Sliced Diazo Plone Theme