Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Thema-avond Vrijdag 12 april

Vrijdag 12 april in ons vertrouwde Dorpshuis t" Trefpunt te Austerlitz geeft Rob Bruintjes voorzitter van de lange mensen, ons een korte uitleg over het rijden met een MG voor en met lange mensen. Rob geeft ons een plezierig verhaal wat daar bij komt kijken, en zal ook andere onderwerpen aan het licht brengen als je lang bent. Het regioteam Midden Nederland.
Wanneer 12-04-2013
van 20:00 tot 22:00
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

LET OP !!! De clubavond is vanaf april 2013 elke 2de vrijdag van de maand.

 

Het is weer even wennen aan de club/thema avond op de vrijdag.

U bent natuurlijk weer van harte welkom op deze avond, het is uiteraard ook weer een goede gelegenheid om kennis te maken voor onze nieuwe leden, en zullen warm worden ontvangen, door mijzelf en het regio team.Welkom op een van onze club/thema avonden, gezelligheid staat voorop. Als er geen thema avond is worden er onder het genot van een hapje en een drankje technishe informatie uitgewisseld over u MG, nieuwe leden zijn ook van harte welkom, en worden warm ontvangen.

 

U bent natuurlijk weer van harte welkom op deze avond, het is uiteraard ook weer een goede gelegenheid om kennis te maken voor onze nieuwe leden, en zullen warm worden ontvangen, door mijzelf en het regio team.

Wout van Doorn.

This is Sliced Diazo Plone Theme