Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

9 mei Clubavond op locatie Regio-Midden.

Thema avond op locatie is: Autoschade Rijnders te Ede.
Wanneer 09-05-2014
van 20:00 tot 22:00
Waar Ede
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

In navolging op de zeer succesvolle thema-avond over autoschadeherstel bij Autoschade Rijnders te Amersfoort, organiseert de MG Car Club Holland (Regio Midden-Nederland) ook in 2014 weer een thema-avond.
Op vrijdag 9 mei 2014 zijn de leden van MG Car Club Holland (Regio Midden-Nederland) van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan Schadenet Rijnders te EDE.
Schadenet Rijnders is één van de toonaangevende autoschadeherstelbedrijven in de regio.

Het thema voor de clubavond is, hoe kan het ook anders; autoschadeherstel.

Autoschade is natuurlijk niet een bijzonder populair onderwerp onder autoliefhebbers, maar deze avond is een uitgelezen mogelijkheid om een modern autoschadeherstelbedrijf te bezoeken en kennis te maken met alle facetten van autoschadeherstel.
Daarnaast zal er gelegenheid zijn om informatie in te winnen over het poetsen/reinigen van auto's en zal een demo worden verzorgd door M-Car autoreiniging

Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om onder het genot van een drankje en hapje het bedrijf te bekijken. Kijk hoe een auto met behulp van een moderne richtbank weer gericht wordt, hoe watergedragen lakken aangemaakt en verwerkt worden en hoe de aangebrachte lak wordt gedroogd met infra-rood.

Programma voor vrijdag 9 mei:

Ontvangst                                    19.30 uur
Welkom door Regio-Team             20.00 uur
Presentatie ‘??????????????’       20.10 uur
Napraten en bedrijfsbezichtiging    21.00 uur
Einde                                          22.30 uur

Adresgegevens:
Schadenet Rijnders
Max Planckstraat 34
6716BE EDE
Tel. 0318-744148
rijnders.ede@schadenet.nl

Het regio-team wil in verband met de externe locatie en de voorbereiding van de avond wel graag van tevoren weten of u deze avond bezoekt. Komt u met uw MG, dan kunt u die avond advies krijgen over de taxatie door André Pisa van Ataxaties.

This is Sliced Diazo Plone Theme