Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

5 juli Schemerrit Regio-Midden.

In 2014 is op veler verzoek de schemerrit weer terug op de agenda.
Wanneer 05-07-2014
van 17:00 tot 22:30
Waar Lage Vuursche
Naam
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

SCHEMERRIT “Lage Vuursche” op 5 juli 2014.

Kleine aanpassingen van de tijden i.v.m. de voetbalwedstrijd Nederland- Costa Rica

Op verzoek van vele enthousiaste deelnemers van de reeks Schemerritten uit het verleden, organiseert MGCC Midden Nederland wederom een grandioze rit op zaterdagavond 5 juli a.s.

Wij nodigen de leden van de MGCC en hun introducés hierbij uit om van deze Schemerrit, met veel plezier en gezelligheid, weer een succes te maken. Wij gaan starten vanuit het zeer bekende restaurant “De Lage Vuursche” in de Dorpsstraat 2 van het dorpje Lage Vuursche. Op 100 meter afstand van de verblijfplaats van onze Prinses Beatrix. Parkeergelegenheid is direct achter het restaurant en via een slagboom (meestal open), direct naast het restaurant, te bereiken.

Om de avond een extra feestelijk tintje te geven is er weer de mogelijkheid voor de deelnemers en hun introducés om vóór de start te dineren in de “opkamer” van het restaurant. Het restaurant staat bekend om zijn excellente keuken en er wordt een MG dagmenu geserveerd van € 27,50 p.p. (Vis, vlees of vegetarisch). Unieke gelegenheid voor een combinatie van een culinair avontuur en een prachtige Schemerrit. Het diner vangt om uiterlijk 18:00 uur aan. U dient om te dineren tijdig te reserveren, t.w. zaterdag vóór 16:00 uur (tel. 035-6668351 onder vermelding van “MG diner Opkamer”) Vanaf 17:00 uur zijn alle deelnemers en introducés al welkom.

Inschrijving is vanaf 17:00 uur.. Rond 19:00 uur gaan we van start. De rit is ca. 80 km. en de rit eindigt rond 21:00 uur weer in Lage Vuursche. Na de rit kan in de opkamer uitgebreid worden nagepraat over de rit.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen neemt u dan a.u.b. contact op met de organisator van deze happening, t.w. Wout van Doorn (regiomidden@mgcarclub.nl)

This is Sliced Diazo Plone Theme