Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regioteam Midden-Nederland

 


 

Regioteam Midden-Nederland

****(Terug naar Regio MN pagina)****


Het regioteam van Midden Nederland: wie zijn dat ook al weer? 

Hans van Egmond, is sinds 1 januari 2016 onze nieuwe regio coördinator. Ik ben van het bouwjaar 1950 en was in een recent verleden projectleider ICT infrastructuur. Mijn MG focus ligt meer op het gebruik dan op de techniek zelf. Mijn partner is Marijke Bouma. Samen hebben we met onze duifgrijze MGA al heel wat ritten naar Zuid-Frankrijk gemaakt en we hopen er nog vele te kunnen maken met de leden van regio midden.

Wim der Kinderen. Hij is webmaster voor de MGCC en ook lid van het MGCC regio Midden-Nederland team. Druk met het organiseren en uitzetten van mooie ritten in de regio en verzorgt hij de internetpagina's van Regio Midden. Hij beleeft heel veel plezier aan zijn mooie rode MGA 1622 en sinds kort ook een MGF-TF uit 2003.

Michiel de Jonge is in het dagelijks leven werkzaam als bedrijfsfiscalist bij Unit4 NV. Hij is de trotse bezitter van een MG-B Roadster uit 1975 (een jaar ouder dan hijzelf). Naast het organiseren van activiteiten voor Regio Midden is Michiel betrokken bij het ontwikkelen van het jeugdbeleid voor de vereniging en is hij lid van de kascommissie. Michiel woont samen met zijn vriendin in Utrecht.

Joost Voorhaar is project manager in de embedded software industrie. Hij woont sinds kort in het pittoreske Almere samen met zijn partner Else. Sinds 2013 is hij eigenaar van "de Rode Barones", een (inderdaad rode) MGB uit begin 1974. Als technicus is hij natuurlijk geïnteresseerd in de techniek van onze wagentjes maar blijft "rijden" zijn primaire doel. Voor de regio midden organiseert hij een aantal evenementen en probeert daar bij net even verder te gaan dan het obligate "rondje rond de kerk".

.................

This is Sliced Diazo Plone Theme