Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regioteam Midden-Nederland

 


 

Regioteam Midden-Nederland

****(Terug naar Regio MN pagina)****


Het regioteam van Midden Nederland: wie zijn dat ook al weer? 

Hans van Egmond, is sinds 1 januari 2016 onze nieuwe regio coördinator. Ik ben van het bouwjaar 1950 en was in een recent verleden projectleider ICT infrastructuur. Mijn MG focus ligt meer op het gebruik dan op de techniek zelf. Mijn partner is Marijke Bouma. Samen hebben we met onze duifgrijze MGA al heel wat ritten naar Zuid-Frankrijk gemaakt en we hopen er nog vele te kunnen maken met de leden van regio midden.

Michiel de Jonge is in het dagelijks leven werkzaam als bedrijfsfiscalist bij Unit4 NV. Hij is de trotse bezitter van een MG-B Roadster uit 1975 (een jaar ouder dan hijzelf). Naast het organiseren van activiteiten voor Regio Midden is Michiel betrokken bij het ontwikkelen van het jeugdbeleid voor de vereniging en is hij lid van de kascommissie. Michiel woont samen met zijn vriendin in Utrecht.

Rob van der Linden is sinds september 2017 lid van het regioteam Midden Nederland. Hij is in 2015 naar zijn geboorteplaats Laren teruggekeerd na een verblijf van bijna 30 jaar in het Verenigd Koninkrijk. Aldaar was hij vele jaren secretaris van de Cambridge & District MG Owners Club. Hij heeft zijn 1963 MGB uit Engeland meegenomen. Rob heeft over de jaren in de MG vanuit Engeland verschillende buitenlandse reizen gemaakt naar Frankrijk en Nederland. Hij heeft een flink aantal ritten uitgezet en georganiseerd en is geïnteresseerd in het zelf uitvoeren van reparaties en onderhoud aan zijn MG.

.................

This is Sliced Diazo Plone Theme