Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Ritverslagen 2013

De Veluwse bos en kusttour dd 20 september 2013
Op verzoek van het regioteam IJ-V organiseerde Jos Rijsemus een mooie toerrit in de omgeving van zijn woonplaats Harderwijk. Een bolletje pijltjes rit van 102 km voerde de deelnemers langs het mooie van de westelijke Veluwe. Op de fotogalerij van regio IJssel-Vecht staan nog 35 foto's van deze rit.
Landelijke Tourrit 'Salland tour' dd 11 augustus 2013
Voor 11 augustus stond de landelijke tourrit van de MG Car Club, georganiseerd door regio IJssel-Vecht, gepland. Ondanks de ietwat tegenvallende weersberichten komen er toch zo’n 50 equipes naar restaurant “ De Nieuwe Brug”, net buiten Ommen. En de thuis blijvers krijgen geen gelijk. Onder prachtige weersomstandigheden hebben de MG Car Clubleden deze goed georganiseerde tocht gereden.
Het IJssel-Vecht Regioklassement 2013
Met de regiocompetitie van IJ-V proberen wij de regioritten wat spannender te maken. In principe zijn er 6 ritten aangewezen welke meetellen voor deze kompetitie. Nr. 1 krijgt 8 punten bijgeschreven, Nr. 2 krijgt 6 punten, Nr. 3 krijgt 4 punten, Nr. 4, 3 punten, Nr. 5, 2 punten en Nr. 6 krijgt 1 punt bijgeschreven. Van een rijder/lid tellen de vijf best behaalde resultaten mee voor deze competitie. Aan het eind van het seizoen is er voor de winnaar de IJssel-Vecht Regiocompetitie wisselprijs. Over het jaar 2011 scoorden Henk en Jannie vd Belt uit Zuidwolde het hoogste aantal punten. Over het jaar 2012 waren dat Wim en Connie Harwijne uit 't Harde. Competitiejaar 2013 Rinze en Wil Dragstra uit Akkrum.
Regiotoerrit 'De slag bij Ane' 21 april 2013
De indrukken van een kaartlezer
Anti Watjes Rit no. 12 verreden op 17 februari j.l.
Het was weer ouderwets gezellig voorafgaand aan de winterrit van regio IJssel-Vecht. Veel warm aangeklede mensen die er duidelijk zin in hadden.
This is Sliced Diazo Plone Theme