Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

De IJssel-Vecht regiotoer- competitie 2012

Voor acht, vooraf aangewezen, regiotoerritten geldt dat men punten kan verzamelen. De toekenning en het scorelijstje worden maandelijks bijgewerkt. Aan het eind van het toer seizoen is er een wisselprijs te winnen; de IJ-V Regio Tour Wissel Trophy.

 

De IJssel-Vecht regiotoer-competitie 2012

Na afloop van de landelijke toerrit van 14 oktober zou bekend worden wie de meeste punten behaald heeft in het afgelopen tourseizoen.

Nadat alle scoreformulieren van die dag verwerkt waren en de competitiepunten verdeeld kon Paul van Dongen het eindresultaat van de regiocompetitie bekendmaken.

Met 15 punten scoorde Wim en Conny Harwijne uit ’t Harde de meeste punten zodat de IJ-V wissel Trophy aan hen kon worden uitgereikt. Na een jaar bij Henk en Janny van der Belt te hebben gestaan zal de Trophy nu dan de woonkamer van Wim en Conny gaan sieren.

Met slechts één punt verschil werden Jan en Trijnie Mulder uit Zuidwolde eervolle tweede in het eindklassement. De namen van de winnaars zullen worden vermeld op de Trophy zodat deze van eeuwige roem verzekerd kunnen zijn. 

 

Hieronder is tevens de eindstand vermeld van de gehele regiocompetitie.

uireiking Regiotour Tropy IJ-V 2012

eindstand regioclassement 2012

This is Sliced Diazo Plone Theme