Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regio Nieuws IJssel-Vecht

Regio jaarverslag IJssel-Vecht over 2017
Hieronder het organisatie verslag van onze regio IJ-V
Geslaagd Annual dinner bij de Golftuin in Zwolle d.d. 21-1-2017
Dit keer verzamelde 35 clubleden en partners zich bij het vrij nieuwe restaurant 'De Golftuin', net buiten Zwolle gelegen. Voorafgaand was organisator Hans Deinum hier al druk in de weer geweest om het sfeervol te maken met twee vuurkorven bij de ingang en een groot welkomstbord van MG Car Club regio IJssel-Vecht. Bij binnenkomst in De Golftuin werden de deelnemers persoonlijk begroet door Hans Deinum en Jos Neuteboom. Iedereen was om 18.30 uur gearriveerd, waarna een bruisende toast werd uitgebracht op ons aller gezondheid en op die van onze geliefde MG's. Er was al een levendige sfeer ontstaan aan de diverse tafels.
Einduitslag van de IJ-V regiocompetitie 2016 nu bekend
Bij regio IJssel-Vecht worden jaarlijks een aantal vooraf bepaalde regiotours aangewezen die meetellen voor de IJ-V regiocompetitie. In 2016 waren dat maar liefst 7 ritten waarin men punten kon verdienen voor de tourcomepetitie. Aan het eind van het tourseizoen wordt de einduitslag bekend en is er een wisseltrophy beschikbaar voor de winnaar.
IJssel-Vecht regiojaarverslag 2016
Hieronder vind u het jaarverslag van de regio IJ-V over 2016
Regiojaarverslag 2015 IJssel-Vecht
Hier lees je het jaaroverzicht van regio IJssel-Vecht. Het waren velen handen en hoofden die dit alles mogelijk maakten.
IJ-V regiocompetitie voor toeritten 2014; de einduitslag
Onderstaand de eindstand van de regiocompetitie 2014. Deze wordt maandelijks bijgewerkt na een verreden toer rit. Er werden totaal vijf toerritten verreden welke meetelde voor de IJ-V regiocompetitie 2014. Winnaars werden, ex equo, Willen van Leeuwen en Harry Siegers, dit betekende dat er getost is om de IJ-V Trophy voor regiotoerritten uit te reiken. Het lot besliste dat Willem van Leeuwen de Wisseltrophy mee naar huis mocht nemen. Wij feliciteren beiden met de behaalde resultaten.
Geslaagd Annual Dinner 2014
Volgens goede gewoonte houden alle 10 de MG regio's van de MG Car Club jaarlijks een sfeervolle tafelbijeenkomst om terug te blikken en vooral ook vooruit te kijken naar het komende jaar. Bij regio IJssel-Vecht gebeurt dit traditiegetrouw op de derde zaterdagavond van de maand januari. Hiervoor kwamen wij ook dit jaar weer bijeen in Restaurant De Kruidentuin te Mariënheem. Bert Heuvink doet hierover verslag.
This is Sliced Diazo Plone Theme